21 thoughts on “Oproep aan alle inwoners van Nederland (alleen audio)
 1. dat is een juiste stelling dit had al moeten gebeuren ze zetten het toch door en ten wanner wordt klaus schwab en de rest verwijdert die horen ook niet thuis in de samen te leven

 2. Ja het wordt tijd dat het leger in gaat grijpen. Ze zijn demissionair en mogen geen nieuwe wetten maken of doorvoeren. Ben benieuwd of er actie ondernomen gaat worden door het leger.

 3. Hoogste tijd dat dit demissionaire kabinet de aftocht blaast en laat het volk dan maar beslissen wat er met hen mag gebeuren. Of zouden ze denken ze dat ze nog steeds macht over ons kunnen uitoefenen. Nederland STOP en sta OP. Nu is de tijd. Als iedereen deze maatregelen onverdeeld weigert, kunnen zij hun leugens niet meer uitstrooien over ons. Of dachten zij dat ze er al waren? Het begint pas! Het volk heeft de macht en sinds afgelopen zondag ook de kracht. Deze witte boorden criminelen en marionetten van dhr Schwab gaan van het toneel verdwijnen. Weg met deze poppenkast. Verenig u en laat de verdeel en heers tactiek van de heren geen invloed hebben en ons niet langer verdelen maar juist verbinden, dwars door alles heen. Lever niet in! Recht je rug en vecht voor je vrijheid en je recht!

 4. Wettelijk verbod op discriminatie
  In artikel 1 van de Grondwet staat dat iedereen in Nederland in gelijke gevallen gelijk wordt behandeld. Verder staat in artikel 1 dat discriminatie, op welke grond dan ook, is verboden. Ook aanzetten tot haat of discriminatie is verbodenRaad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd.
  3.1 ervoor zorgen dat burgers worden geïnformeerd dat vaccinatie niet verplicht is en dat niemand onder politieke, sociale of andere druk staat om zich te laten vaccineren als ze dat niet willen;
  7.3.2 ervoor zorgen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij niet is ingeënt, vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of zich niet wil laten https://pace.coe.int/en/files/29004/html

 5. van de 150 kamer leden stemden er 126 voor de A states voor corona al deze mensen voor de rechter want ze zijn omgekocht door Klaus Swhap de Nati

 6. Rutte is de directeur van de Staat der Nederlanden NV. We hebben geen contract met deze NV. Zijn we dan gehouden aan Ruttes dictatuur? Nee, zelfs zijn wij geen belastjng schuldig. Geen rechter, advocaat of jurist is onbekend met met feit dat er niet getoetst mag worden aan de grondwet. Daarom denkem die machtswellustelingen vrij te blijven van rechtsvervolging en gaan ze ongestraft door.

 7. Burgerlijke ongehoorzaamheid daar behoren wij te doen .deze criminele Hugo de Jong en Mark Rutten En D66 leden van eerste en 2de kamer op pakken en voor de rechter die onafhankelijk is van deze corrupte bende en Nederland weer VRIJ Is

 8. Deze bende van Hugo de Jonge en crimineel MARK RUTTE en allen die daar aan mee gewerkt hebben op pakken wegens schending van de mensen rechten

 9. De politiek is alleen geintereseerd in economie. Als de regering de natuur zijn gang laat gaan dan overleven de gezonde mensen. Als je ingeent word dan omzijl je het immuun systeem, die word zoge zegd lui dat is een ongezonde ontwikkeling.

 10. Ze hebben de mensen vrijheid, gezondheid beloofd. We leefden nog lang en gelukkig.
  Mijn advies:
  Wees alert, men heeft nog ” veel ” meer voor de NLse burgers in petto. In Slovenie kan je zonder QR code/Covid Paspoort niet meer tanken.
  We hebben lang genoeg aan de lammetjes thee gezeten.
  Controle
  Toezicht
  Sancties …

 11. ik heb deze audio opname ge-emaild naar de Rijswijkse Schouwburg te Rijswijk vanwege hun beleid en daardoor strafbaar zijn .
  Ik krijg altijd hun nieuwsbrief.
  Zo ook enkele dagen geleden, waarin zij zich strafbaar maakten door hun verdeeldheid v.w.b. de toegangseisen te vermelden.

  Ik hoop dat zij mijn email ter harte nemen en dit z.s.m. terugdraaien zodat iedereen weer toegang heeft.

 12. Helaas is de rechtsspraak in nederland ook door en door verrot door dit regime, dus die houden zich ook allang niet meer aan de grondwet,helaas

 13. Rn ik zeg oppakken die benden en voor het straf tribunaal, waar die dictator rutten en zijn benden thuis worden en flink gestraft moeten gaan worden!!

 14. Ongelofelijk dat een minister president aantoonbaar in de kamer gewezen wordt op leugens en dat de voorzitter en de rest geen reatie van afkeuring toont. Hoop dat deze verschrikkelijke duivels hun straf krijgen!!!

 15. Ik kan even mijn vinger er nier goed op leggen maar hetgeen wat de vrouw zegt komt mij erg gekopieerd en geplakt over. Sommige woorden zijn maar half, geluidsniveau is ook hier en daar niet correct, die zijn ineens veel harder. Neemt niet weg dat ik het er mee eens ben. Mss volgende keer iemand inhuren die wel goed kan mixen

 16. Mijn vraag is wie doet deze oproep? Wie zit hier achter want artikel 53 leg je niet goed uit dit daar regeringsmensen buiten dit artikel 53 vallen wat betreft een burgerarrest en onschendbaarheid genieten ook overtreden ze wetten kunnen zij alleen aangepakt worden via artikel 68 wvs.
  En ik kan het weten want wilde in 2020 een statement burgerarrest doen overdragen aan de politie ter plaatse waarin ik van mijn bed werd gelicht omdat ik dit wilde organiseren en tot op heden vandaag word ik onder toezicht Justitie reclassering gehouden in een schorsing uitgesproken door de raadkamer Rotterdam uitgesproken 20 juli nadat ik op 6 juli 2020 voor 14 dagen in hechtenis gezeten te hebben de volgende verboden heb opgelegd gekregen: Niet op sociaal media mogen komen zoals Facebook Telegram en WhatApp, mij niet mag uitlaten in de media, Verbod mij te begeven in veel plaatsen in nederland waaronder den haag utrecht amsterdam rotterdam apeldoorn groningen etc etc.
  En erge is heb hierin na 14 maanden nog steeds geen dagvaarding waarin daadwerkelijk van beschuldigd word want een statement uitvaardigen is niet verboden bij de wet.
  Zie hier verhaal in volgende linken:
  https://www.loyalist.nl/uncategorized/joop-lamers-feiten-relaas/
  https://www.loyalist.nl/maatschappij/nederland-al-fortuyn-verloren/
  Dus wat ik wil aanhalen voordat men met de woorden artikel 53 gaat strooien en mensen oproept een burgerarrest te gaan doen vraag ik u die dit in geluidfragment het bericht uitspreekt contact met me te leggen en of u daar in een juridische onderbouwing heeft met de nodige juristen.
  Ben me hierin vergaand gaan verdiepen met mijn juristen erbij dus wanneer die gene die hierin denkt de oplossing te hebben hoor ik daar graag van want momenteel na zolang reeds te wachten op een dagvaarding die tot heden vandaag 26-9-2021 nog niet tot stand is gekomen is mmijn persoonlijke levenssfeer dermate verziekt in het abnormale af!
  Hoop op een reactie terug, mijn mailadres bij u bekend.
  Mvg Joop

 17. ik sta ook achter dit bericht maar helaas kunnen we er niks mee, aangifte doen is niet mogelijk omdat je nergens reactie en medewerking krijgt! Wat nu???

 18. Ik ben ook boos. Maar als je nou serieus wilt worden genomen, moet je niet met zo’n digitaal gekunsteld flutverhaaltje aan komen zetten. Want ik denk dat Joop (zie eerdere reacties) gelijk heeft, en politici volgens de wet diplomatieke onschendbaarheid genieten. De enige manier om dit te stoppen en ze later voor een tribunaal te dagen, is onmiddellijk stoppen hun grillen op te volgen en ze eerst uit hun functie te zetten. Speel niet meer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *