Overige

Oproep! Loop mee in de fakkeltocht in de naam van de Vrijheid!

Vrijheid,

Het woord dat niet meer gebruikt mag worden, een daad die niet meer gesteld mag worden. In een sneltreinvaart neemt de gewelddadige overheid ons niet alleen onze integriteit af als menselijk geboren wezens, maar ook onze absolute, verkregen en kostbaar bevochten vrijheid. D66 roept openlijk op om de democratie af te schaffen, David Icke, die geen strafblad heeft en nooit oproept tot geweld, wordt preventief de toegang tot het hele Schengengebied ontzegt, de woke cultuur stopt iedereen in hokjes, behalve de vrij geboren hetero’s.  Ons cultureel erfgoed wordt door activisten stap voor stap gesloopt, de klimaatgekte slaat als een malle door de samenleving heen. Het is tijd dat we laten zien dat het anders kan, we zijn geboren in vrijheid en liefde, en dat is wat terug moet. Vanavond lopen we allemaal in stilte, geweldloos en met het vredevuur voor de kostbare vrijheid en democratie! We laten het licht branden voor hen die het zo nodig hebben. We laten het vredeslicht branden om te verbinden en de trilling te verhogen. We lopen met het vredeslicht omdat enkel licht de duisternis kan verslaan!

Jij bent er natuurlijk ook bij, in Amsterdam, om  18.00 verzamelen we op de Dam en om 19.00 uur gaan we ons vredeslicht al wandelend laten schijnen, neem je fakkel, liefde en vrede mee.  Tot vanavond!

Belangrijk, deel dit bericht massaal, hoe meer mensen,

hoe harder de stilte en het vredesvuur zal zijn!

#wewillallbethere

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu

(Visited 475 times, 1 visits today)