Overige

Overgeleverde Azov-militanten geven commentaar op de omstandigheden van hun detentie – Engels ondertiteld

3 thoughts on “Overgeleverde Azov-militanten geven commentaar op de omstandigheden van hun detentie – Engels ondertiteld
  1. Tja dat heb je als de NPO komt aanzetten met vermeende executie filmpjes. Rusland doet de manschappen eerst goed verzorgen doorvoeden (geen mensenvlees) en medisch hulp aanbieden om ze daarna meedogenloos te executeren. Die Poetin toch.

  2. Het Ukrainse front staat op punt van ineenstorting. De zak van Dnjepr is bijna gesloten, nog even en dan kunnen tussen de 8.000 en 17.000 Ukrainers zich overgeven. Ze doen het graag want ze worden met alles in de steek gelaten door Zelinski. De gewone Ukrainse soldaat wil niet meer vechten voor de corrupte Nazis. Ze willen naar huis en in vrede leven, zelfs als dat onder het bevel is van een Russische overheid.

  3. Als er iemand door ons Russen worden geexecuteerd zijn het Nazi soldaten, misdadigers van de Banderaas, Right Sector, Azov Battelion, en dan ook nog pas na diverse waarschuwingen of zoals nu, na rechtsspraak van het Russisch gerecht. De kans is trouwens groter dat deze Nazi soldaten opgesloten worden in de Gulag, ergens achter de Ural. Zo maar doodgeschoten, nope, zo barbaars zijn we niet meer. (hoewel ik persoonlijk er geen problemen mee zou hebben).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *