De Nieuwe Wereld

Oversterfte en de prikjes: wat zeggen de data? Een gesprek met Ronald Meester en Wouter Aukema

Ad Verbrugge in gesprek met hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening Ronald Meester en data-analist Wouter Aukema over hun statistische analyse van vaccinatie en mortaliteit.

(Visited 2.692 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Oversterfte en de prikjes: wat zeggen de data? Een gesprek met Ronald Meester en Wouter Aukema
 1. Weer 44 minuten lullen? Laat toch iedereen het eigen onderzoek doen? Wat is relevant? We weten toch al twee jaar dat het politiek medisch bedrog is?! Dus wie zich nu nog laten prikken, eigen schuld dikke bult! Ik weet in ieder geval dat natuurlijke immuniteit 27 keer hoger ligt dan die van de geprikten! Zie mijn blog & video’s? Ze proberen nog steeds iets te willen gaan bewijzen aan de prik pushers, maar dat is zinloos! Die dicteren alléén maar, die rechtbanken dienen ook alléén maar dat staatisme! Stop met zeveren! Ze mogen niets pushen & daarmee Basta, meer moet men niet weten! Pak het politiek tuig!

 2. Deze opinie heb ik al maanden, en ik zie ze in dit onderzoek alweer bevestigd.
  Kijk, de hypothese van bescherming na vaccinatie is discutabel.
  Waarom zeg ik dat?
  Heel eenvoudig, en een dataanalyst of rekenkundige zal het met me eens zijn.
  Tijdens vaccinatie zie je oversterfte, dan een paar weken na het tweede vaccin zie je dat dalen.
  En na enkele maanden ben je terug bj af.
  Alsof uw immuunsysteem vergeet wat het moet doen bij besmetting met ….
  Dat is natuurlijk iets wayt NIET correct is want het geheugen van het immuunsysteem geeft ook na de bescherming van het vaccin, indien er al bescherming was voor een verschil moeten zorgen bij latere infectie’s.
  Wat is dan de verklaring van de lagere sterfte die na een paar weken optreed?
  Heel eenvoudig, die kan je vinden in de sterftecijfers tijdens de vaccinatie.
  De vaccinatiecampagne was er op gericht de mensen die nodeloos aan de machine kunstmatig in leven werden gehouden ‘op te ruimen’ om daarna met en vals gevoel van veiligheid (lees bescherming) de economie terug open te kunnen zetten.
  Dit is mislukt, en de oversterfte en het blijven golven van de an de gang zijnde pandemie door het gemis aan geheugen van ons immuunsysteem is ook niet aan het vaccin gerelateerd.
  Na de oversterfte, veroorzaakt door de vaccinatiecampagne zijn de risicopatiënten deels verminderd wat een schijnbescherming door het vaccin oplevert.
  Deze schijnbescherming houd na enkele maanden op te bestaan en je krijgt daarna vanzelf opnieuw oversterfte omdat het vaccin ‘in the long run’ nul verschil maakt.
  Het is dus volkomen nutteloos.
  Ook wetenschappers als bvb https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/ geven dit al maanden aan, maar dan om nog andere redenen die ik net opsomde.

 3. Het politiek correct om de hete brei heen draaien is tenen ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.!

 4. FvD roept al maanden dat het “vaccin” niet veilig is en een geheel andere bedoeling heeft, namelijk het invoeren van een pas waar al onze gegevens aan gekoppeld zijn. Ik verbaas me erover dat dit artikel zoveel stof doet opwaaien, en de vele peer reviewed onderzoeken onder het tapijt worden geveegd. Pieter Omtzigt heeft een heel veel stemgedrag als het over moties gaat. Bij belangrijke zaken, stemt hij soms niet. Hij lijkt me niet geheel neutraal en heeft een broer bij het World Economic Forum, die de “vaccins” openlijk promoot. VWS zal met eigen mensen een onderzoek in gaan stellen, dat wil men ook bij bijv. dossier “misbruik van kinderen”. Dat zal nu ook zo gaan. Er zal uitkomen, dat er niets aan de hand is…. De pas is het ultieme doel, en men zal alles doen om dat door te laten gaan. In Oostenrijk worden mensen straks opgesloten als ze zich niet onderwerpen aan een medisch experiment. De Code van Neurenberg wil de EU gaan afschaffen. Waar gaat dit nu om, denkt u?

 5. Binnen dat staatisme kan het FvD niets oplossen! Die gaan daar gewoon verder NWO agenda’s blijven doordrukken! Blijf daar niet op hopen! Tien jaar geleden hebben anderen het ook al geprobeerd dat bruin liberaal gedoe te doorbreken, had ook totaal niets uitgehaald! Het WEF controleert alles al!

 6. Het is jammer dat dit forum voornamelijk door anti-vaxers gevuld wordt. Sorry, maar het is een eenzijdige treurzang tegen vaccinatie, tegen gezag, etc. etc. zolang het maar tegen is. Er is geen open eerlijke discussie, geen inbreng van voorstanders en geen positieve ervaringen. Sterker nog, ik vermoed dat de grootste groep bezoekers nier eens actief aan de maatschappij deelneemt. Dat is toch wel treurig en beste mensen, dat trek ik me wel aan. We zijn helaas als maatschappij niet in staat samen te werken, en kiezen we het liefst verschillende kampen. Wat ‘jullie’ bereiken is nu precies het tegengestelde want het voedt het ‘verdeel en heers’ mechanisme van de machtigsten op aarde. Het dilemma van de moderne tijd waarin we leven is zoveel groter dan enkele kopstukken van de Nederlandse politiek, een enkeling die veel volgers heeft, een onderzoek, een publicatie. Een oplossing ligt ook zomaar niet voor de hand. Door de mensheid is al zoveel bedacht om macht uit te blijven oefenen; denk aan stammen, volkeren, het geloof en de kerk of moskee, de vele oorlogen. Of ziektes ook bedacht zijn geloof ik niet althans nog niet, alhoewel ik de mensheid ertoe in staat acht. Iedereen die zich nu zo richt op Covid of de complotten er om heen, let op want er is een veel groter thema wat gezocht moet worden in het ruimtevaartprogramma! Meer info deel ik spoedig, in zover daar interesse in bestaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *