Overige

Digital ID (eID) is coming soon, the Netherlands are the first in the world – Engels gesproken

Coronapas was a stepping stone to a digital ID system Because, according to the research, the Netherlands is a forerunner on creating a digital identity, on paper called Digital ID or eID. And that, according to privacy experts, is not too good when it comes to our anonymity and privacy protection. According to the sources of Follow the Money, which are quite a few in the piece, the corona pass has been the first step in this direction.

Bron: https://www.youtube.com/channel/UCpDm2d9Q778loJ4mbGiY7sw/videos

(Visited 3.635 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Digital ID (eID) is coming soon, the Netherlands are the first in the world – Engels gesproken
  1. Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maçonnieke lieden van joodse afkomst, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle staatsmedia ter wereld waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) bestuurd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

    Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’ wapen heeft deze relatief kleine satanische joodse groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen en God uit de harten van de mensen proberen uit te bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e WO teneinde het Grote Plan te kunnen vervolmaken, waarbij hun langverwachte leider De Anti-Christ binnen niet al te lange tijd zijn al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon kan bestijgen, zodat deze Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie) de wereld met onrecht en onderdrukking kan corrumperen om de meerderheid der mensheid van Gods weg af te houden en richting de Hel te misleiden.

    “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

  2. Dat zal dan toch afhangen van de massa, als men te !af is voor revolutie, zit de kans er helaas dik in.

  3. Mens toch, die termen Satan enzoverders worden al tweeduizend jaar door zogenaamde christenen misbruikt om de niet aanhang monddood te maken, ik ben daar ook in opgegroeid! Al wat niet in hun kont kruipt is van Satan! Dat Paulistisch gezever dat altijd weer wordt gehersenspoeld! Vervloekt die een ander evangelie brengt enzoverders, geen ongelijk juk met de ongelovige, bedoelen hun de niet aanhang! Al die monotheïsten hanteren dat soort fanatisme! Die Paulus was ook voor onderdrukken van vrouwen, & slavernij was hij ook geen tegenstander van, een slaaf moet zijn meester trouw blijven dienen, moet niet naar vrijheid streven! Die Paulus had die zogenaamde Jezus nooit gekend, hij claimde alléén maar dat hij hem was verschenen, enfin, zo was het verhaal gebracht, hoe het echt was kan niemand echt natrekken! In ieder geval bracht hij veel oproer in die verhalen. Vol flagrante tegenspraken. Nu zijn er ook zogenaamde christenen die zeggen dat hij een valse apostel was. Hoeveel sekten zijn er wel niet in dat zogenaamde christendom? Ik vind daar in ieder geval niets geloofwaardig aan. Het is voor schapen die zich gewillig naar de slachting willen laten leiden! Verboden zelf te denken! Nog iets interessant, die Paulus suggereerde dat God, mannen die met mannen sliepen & vrouwen die met vrouwen sliepen, iets tegennatuurlijk deden, God had volgens hem niets zo geschapen! Wie de natuur bestudeerd hebben, weten nu toch al lang veel beter dan die God?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *