Overige

Patrick Lancaster: 2 Scholen en kleuterschool beschoten en minstens 2 doden in Donetsk en is het voorbij voor Azov & Oekraïne op Azovstal In Mariupol?

2 burgers werden gedood toen Oekraïense granaten 2 scholen, 1 kleuterschool en verschillende appartementsgebouwen in het Petrovka-district van Donetsk troffen.

De overgave is begonnen, van de resterende Azov Batolian en Oekraïense soldaten die de afgelopen bijna 3 maanden vastzitten in en vechten voor de Azovstal staalfabriek. Gisteravond werden meer dan 50 gewonde Oekraïense soldaten door DPR en Russische troepen geëvacueerd naar een ziekenhuis voor behandeling in DPR. Er waren nog eens 250 die zich overgaven en als gevangenen naar een DPR-gevangenis werden gebracht. Het is onbekend hoeveel Oekraïners er precies in de fabriek blijven, maar vandaag wordt verwacht dat er meer massaal zullen inleveren. De grote gevechten in Marioepol kwamen tot een einde en het grootste deel van het zware militaire materieel vertrok uit de stad vlak voordat het Russische leger in april de overwinning in Marioepol uitriep. Sindsdien zijn de gevechten beperkt gebleven tot de Azovstal-fabriek en zijn grondgebied. De DPR en Russische soldaten in de buurt van het Azovstal zeggen dat het slechts een kwestie van tijd is totdat de laatste Azov en Oekraïense soldaten zich overgeven, zodat de fabriek duidelijk is en ze zeggen dat het snel zal zijn. Vanmorgen ging ik naar de plaats van de misovergave en gaf een snelle update op de grond om je te laten zien hoe het echt is. De DPR en Russische troepen wachten en staan klaar voor de Oekraïners in Azovstal om zich over te geven. Alleen de tijd zal leren wanneer het voorbij is bij Azovstal.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 352 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *