Overige

Patrick Lancaster – In Mariupol Drama Theatre waar meer dan 300 mensen werden gedood in de Russische – Oekraïne Oorlog

Oekraïne beweert dat het “Donetsk Regional Drama Theatre” in Marioepol werd gebruikt als een schuilkelder tijdens de belegering van Marioepol, naar verluidt met maximaal 1.300 burgers en dat op 16 maart en ten minste 300 slachtoffers zouden kunnen zijn gedood als gevolg van een Russische luchtaanval.
In mijn vorige verslag heb ik mensen geïnterviewd die in en rond het theater waren in de dagen voorafgaand aan de dag van de tradigy en tijdens de explosies die daar zoveel mensen het leven kostten.
In deze interviews kreeg ik een scala aan meningen en feiten te horen over wat er is gebeurd. Deze omvatten een man die tijdens de explosies in het theater was en hij zei dat elke dag Oekraïense troepen het theatergebied als een schietpositie zouden gebruiken en zelfs enkele Oekraïense soldaten waren binnen en hij denkt dat Rusland daarom moet hebben gedacht dat het als militaire basis werd gebruikt.
Een andere vrouw vertelde me dat ze dacht dat het was beschoten door het Azov-bataljon, omdat ze granaten heeft gezien die obiusly werden afgevuurd vanuit door Oekraïne gecontroleerd gebied. Sommige DPR-troepen hebben me verteld dat ze denken dat het door Oekraïne werd gebruikt als een militaire basis en vuurpositie.
Er zijn veel tegenstrijdige verhalen over wat er is gebeurd, dus ik ben naar dit theater gegaan om het zelf te onderzoeken. In dit speciale rapport zagen we wat leek op de overblijfselen van wat een gebied was waar burgers verbleven, maar we vonden ook Oekraïense militaire uniformen binnenin. (weet niet hoe lang daar)
Bekijk dit verslag en zie wat je ervan vindt. Luister niet alleen naar de westerse main stream media.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 495 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *