Overige

Patrick Lancaster: Oekraïense raketaanval verbrandt man levend en verwoest huis

Helaas heeft een Oekraïense “Grad”-raketaanval op Donetsk ertoe geleid dat een man doodbrandde toen zijn huis om hem heen afbrandde nadat hij was geraakt door een Oekraïense “Grad”-raket.
Oekraïne opent opnieuw dagelijks het vuur op het centrum van Donetsk met zware wapens. Veel burgers zijn deze week nog gedood bij deze aanvallen. In dit verslag geef ik u het meest gedetailleerde verslag van de aanval met Oekraïense Grad-raketten op het centrum van Donetsk van afgelopen nacht. Aman stierf toen zijn huis afbrandde, de markt in het centrum werd opnieuw geraakt en verschillende appartementsgebouwen werden geraakt bij deze aanval en ik deed verslag op alle locaties enkele minuten na de aanval. Dit is duidelijk een willekeurige aanval op burgergebieden. De wereld moet dit zien, zodat ze begrijpen wat er in Donetsk gebeurt. Ik ben niet in Kiev of Oddesa, ik ben in Donetsk om de wereld te laten zien wat de westerse media niet laten zien.
Poetin zegt dat er “een akkoord moet worden bereikt” om het conflict te beëindigen, terwijl hij zinspeelt op een “lang” conflict en zegt dat het risico van een kernoorlog toeneemt. Dus wanneer komt Oekraïne aan de onderhandelingstafel om levens te redden?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Mocht u zich niet meer kunnen aanmelden op de link hierboven, geen paniek, we hebben tweede kanaal geopend, aanmelden kan via deze link: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 244 times, 1 visits today)