Overige

Paus Franciscus dringt er bij Pride-organisatoren op aan om ‘pedoseksuelen’ op te nemen – Engels gesproken

Als je dacht dat paus Franciscus onmogelijk nog duidelijker kon maken dat hij een valse profeet is die actief werkt aan de ondermijning van het christendom, dan heb je het mis.

Als je dacht dat de paus die de conservatieve paus Benedictus verving in een globalistische coup georkestreerd door Obama, Clinton en Soros niet nog meer beschamende manieren kon vinden om zijn volgelingen te verraden, dan heb je het weer mis.

Zet je schrap, want paus Franciscus heeft zijn steun uitgesproken voor mensen die kinderen molesteren en die openlijk worden geaccepteerd in de reguliere samenleving.

Paus Franciscus heeft zichzelf deze keer overtroffen door zijn satanische kaarten op de meest schaamteloze manier op tafel te leggen nu hij zich aansluit bij de oorlog van de globalistische elites tegen onze kinderen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.-

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 282 times, 1 visits today)