Overige

Persconferentie over de gevolgen van vaccinatie – Martin Sichert – De oversterfte is niet 20 tot 40% maar meer dan 400%!!!!

Het aantal mensen dat normaal sterft is in Duitsland sinds het begin van de vaccinatie verviervoudigd.

Sinds het begin van de Corona-vaccinatie heeft de populatie enkele drastische veranderingen in ziektepatronen en sterfgevallen laten zien. Dit is het resultaat van gegevens van de Vereniging van wettelijke ziekteverzekeringsartsen, die Martin Sichert samen met datadeskundige Tom Lausen exclusief kon evalueren en die op de persconferentie zullen worden gepresenteerd.

Patiëntengegevens van het KBV over de bijwerkingen van Corona-vaccinaties leveren angstaanjagende bevindingen op: Met het begin van de massale inentingen in Corona is het aantal “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen opgelopen tot meer dan vier keer dat van de voorgaande jaren. In elk kwartaal, te beginnen met het eerste kwartaal van 2021, werden door panelartsen meer plotselinge en onverwachte sterfgevallen geregistreerd dan in enig totaal jaar van 2016 tot 2020.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 2.131 times, 1 visits today)