Overige

Pfizer geeft meer documenten vrij na gerechtelijk bevel, het is ronduit schokkend!

Pfizer geeft meer documenten vrij na gerechtelijk bevel, het is ronduit schokkend!

Bron: https://stichtingvaccinvrij.nl/videos/pfizer-geeft-meer-documenten-vrij-na-gerechtelijk-bevel/

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 14.656 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Pfizer geeft meer documenten vrij na gerechtelijk bevel, het is ronduit schokkend!
 1. Veilig en effectief toch? Hugo. Hoeveel miljard heb je daaraan uitgegeven?
  Stonden je ogen daarom zo raar?

 2. Ben benieuwd hoe kuipers de camera in zal gaan kijken

  Schaamteloos, waarschijnlijk ….

  Te ziek man, wat een schorem

 3. Wat we al wisten door ons verstand te gebruiken!
  De guillotines kunnen uit het vet voor de nekken van de weffers!

 4. Een History Repeat van eind 19e eeuw als je bedenkt dat deze gebeurde dit: De planeet Pluto dwong eind 2019 herstel van 1940 en 1945 op wat direct verklaard met de gedragingen die we in de maatschappij zagen en werd oud gedrag opgehoest door de 13e maan van december 2019 om hier in je leven mee aan de slag te gaan ten gunste van deze aarde met verstandelijk gebruik met betere doelen die voor iedereen werken. Is als nog hoger bewustzijn nastreven en karma in lossen die 2019 wordt opgehoest voor ander gedrag https://youtu.be/vvhQv82X2LQ Zijn we allemaal familie, een klein stukje eigenaar en vecht je dus onderling op een rare manier tegen elkaar.

  Doorzie de meeste illusies wel en besef dat sommige familieleden in karmische relaties zitten en zitten zelf in vechtrelaties. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht. Worden oude karma’s wederom opgeroepen door de kosmos is dieper afdalen in jezelf en klussen aan je eigen gedrag in diepere lagen en heb hier de summary weergegeven: https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  De mens leeft met 13 manen en de zon. Dit houdt in dat de nachten zijn bedoeld om na te denken over je acties overdag en de zon activeert de nieuwe acties van de dag en krijg je een eureka gevoel. Ah, als ik het zo doe gaat het wellicht wel lukken. Het woord kalendar betekent schuldbekentenis en/of schuldregister of boetedoening maar dat vertelde ze je niet en waren de Romeinen die dat als laatste toepaste en hebben ook het woord verzonnen. Ons hele systeem draait nog op de Terra Nullis en is ook van de Romeinen en wordt heden ten dage nog steeds toegepast.

  Echter zit de hele wereld in de grootste transformatie ooit en beland de hele wereld hier en zitten we in een afrondende fase van de kosmos die al meer een half jaar bezig is wanneer alle planeten vol staan en krijgt de hele wereld een boost en verschuiven we van begeerte naar intelligentie en komen we hier uit. Energetisch in balans. In onze kosmos zijn astronomische veranderingen gaande waarbij de centrale zon van de kosmos meer invloed gaat krijgen op onze aarde  Dit verandert weer het trillingsniveau en magnetisme van onze aarde. Deze veranderingen van “energieën” uit aarde en kosmos hebben weer invloed op de energie huishouding van de mensen waardoor wij allemaal energetisch veranderen, men zegt wel dat wij in in een hogere dimensie  komen. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

 5. Vergeet niet dat OCCAM van meet af aan BBB en PVV-lid Agema inlichtte.
  Ze worden nu verdacht van medeplichtigheid door RAZOR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *