7 thoughts on “Pierre Capel: Dan dooft het licht
 1. Beste Pierre
  Helaas lul je uit je nek, immera het virus (en de varianten) bestaat helemaal niet. Het werdx nooit geisoleerd. Besmetting is onzin en jij praat onzin.

 2. Kan er voor inkomen wat je zegt , maar vergeet niet dat gegeven over dat virus zo een onzin is dat het wereldwijd de mens in zijn macht houdt. Pierre Capel is hoogleraar en tracht iets uiteen te zetten met statistieken waar ik ook geen bal van begrijp . Maar het tegendeel vertelt dezelfde onzin . We houden mekaar voor de gek en de rest wordt ziek van een virus die niet bestaat .

 3. Kijk ff bij de andere video’s van Pierre dan ga jij het ook snappen…..er is wel een virus die muteert.

 4. Inderdaad worden er mensen ziek van een virus, dat het nooit geïsoleerd is maakt duidelijk dat er iets vreemds aan de hand is.
  Wat Pierre beschrijft klopt wel degelijk namelijk dat het prikkie niet beschermd en dat het naar hoge waarschijnlijkheid een averechts effect heeft op het immuunsysteem.
  Het worden hele zware tijden, met liefde en mededogen voor de onwetende die door angst zich hebben laten misleiden wens ik iedereen wijsheid en kracht en ivermectine

 5. Geïnfecteerd raken of je laten prikken: jouw persoonlijke immuunsysteem zal daarop moeten reageren. Zou het weten of het materiaal van een écht of verhipte goed nagemaakt virus komt? Geef mij dan maar een vaccin, dan is mijn kans op overleven vele malen groter en van Russisch roulette moet ik niets hebben! Trouwens, weten jullie dat wetenschappers ook kunnen lijden aan degeneratie van hersencellen. Ze kunnen daarbij wartaal gaan spreken, wat verdacht veel op de waarheid lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *