7 thoughts on “Pierre Capel: De Waanzin Regeert
 1. Kuypërs moët een cursus boetedoening doen in de goelag bij Putin!!
  Want hij vernietigt de biolabaratoria , die de mensheid bedreigen!
  Hopelijk redt hij de mensheid, want in rutte heb ik geen vertrouwen! Piere ging nooit voor griepprik en zal deze ook nooit nemen!
  Aldus namens t zelfbeschikkingsrecht van het individu!
  Idiotie ten top!
  Pierre je blijft werenschap bedrijven en dat waardeer ik zeer!
  Ga door zo!

 2. Omicron=Moronic=Dwaasheid.

  Virussen zijn lichaamseigen stoffen die een functie hebben als onderdeel binnen ons auto-immuun systeem, en zijn geen ziekmakers.

  Het vaccin is geen vaccin, het beschermd je nergens tegen, ook niet tegen de roverheid! Men wil JOUW auto-immuum systeem veroveren.

 3. Chapeau Professor !!! Met deze geweldig eenvoudige uitleg voor iedereen te begrijpen en zeker te delen ter bescherming van de niet geprikte kinderen!

 4. Grappig dat het RIVM blijft volhouden dat de vaccinaties uiterst efectief zijn en blijven (na boosters) tegen verspreiding van de omicronvariant en de overheid, met instemming van 2e kamer en senaat, achter de schermen toewerkt naar een vaccinatieplicht voor de gehele bevolking, net als in Duitsland per oktober het geval zal zijn. De verhalen van Kuipers zijn eenvoudig door te prikken, maar niemand waagt zich hieraan. Op straffe van ontslag, uitsluitingen en te worden uitgelachen op social media. Maar goed, wat wil je met een bevolking waarvan inmiddels de helft niet meer fatsoenlijk kan lezen en schrijven.

 5. Help, neem contact op met Cees Zwijnenburg, die je kent. Jij heeft je hulp nodig!!!!!!!
  Tel.nr: +31 6 36160789

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *