Pierre Capel

Pierre Capel: Geef mijn toekomst terug

4 thoughts on “Pierre Capel: Geef mijn toekomst terug
 1. Wat geweldig om naar deze man te luisteren, als de overheid/overheden hem nou gaan inplannen voor deskundig advies dan kunnen we allen weer gaan leven!!!!

 2. Geachte heer Capel,
  H.dank voor Uw uiteenzetting,
  alles is ons duidelijk, maar wat erg
  allemaal en onbegrijpelijk v.d. heren
  die het allemaal zgn. weten.
  Blijft U s.v.p. volhouden.
  Het recht zal zegevieren!!
  Vr. Gr. Elly

 3. ik wist het al maar hierdoor nog sterker. ik wil die troep niet meer. mijn man heeft een tia gehad aantal maanden na vaccinatie en continu hartritmestoornissen. allemaal medicijnen erbij. twee jonge volwassen zoons die ik hun leven moet ontnemen omdat de jonge zegt dat ze anders nergens komen. ik ben er zo klaar mee maar in mijn lijf komt het niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *