4 thoughts on “Pierre Capel: Omicron brengt lente
 1. Weldra gaat alle focus verschuiven naar Oekraine. Wopke heeft Rusland al de oorlog verklaard met beschikbaar stellen defensief wapenmateriaal zoals F35.
  Dus die lente kan nogal anders gaan uitpakken. Voor China ook ideale moment om Taiwan in te lijven, de dag na einde van winterspelen in Peking als die überhaupt al doorgaan bij inval in Oekraine.

  Na de Balkanoorlog weten wij wat de NAVO waard is: niets – denk aan Sebrenica.
  WEF iv kabinet is alle vertrouwen al verloren tijdens editie iii en gaat onverstoorbaar op oude voet verder, het al verspeelde vertrouwen nog verder overboord te gooien.

 2. Godverdomme, varianten zijn verzinsels van tiran Tedros! Trek na wat voor iemand die geruchten de wereld in stuurt & welke corrupte criminele organisatie als de WHO!

 3. Rutte en de jonge zijn met totaal iets anders bezig dan deze zgn pandemie te bestrijden en die van d666 met de zeis probeert ons nog verder in de shit te helpen!

 4. Geachte heer Capel,

  Met veel belangstelling lees ik uw berichten.
  Het is natuurlijk evident, dat er belangenverstrengeling bestaat tussen overheids- en semioverheids-onderzoeksinstellingen en Big Pharma.
  Het wordt toegedekt (de doofpotten hebben in Nederland altijd goed gewerkt) en het is opvallend, dat vooral emeritus hoogleraren als u en professor Grandjean (van wie opinies door You Tube zijn verwijderd) zich durven te uiten, maar vele onderzoekers in een feitelijke beroepsverbod terechtkomen als ze hun mening zouden geven.
  Het is duidelijk, dat de vaccinaties wel degelijk negatieve gevolgen kunnen veroorzaken, zowel op korte als op langere termijn. Uit mijn eigen waarneming ken ik diverse van korte-termijngevallen, waarbij dit is opgetreden, maar de link met vaccinatie door de behandelend arts werd ontkend. Een houding overigens die ik mij goed kan voorstellen: een patiënt wordt er niet geruster van als de behandelend arts een ander antwoord geeft.

  Statistisch onderzoek zou daar meer duidelijkheid over kunnen geven: een eenvoudige statistisch onderzoek, voldoende mensen omvattend, naar bijvoorbeeld trombose-incidenties (waaronder hart- en herseninfarcten) bij gevaccineerden binnen een termijn van bijvoorbeeld 30 dagen versus trombose-incidenties bij een vergelijkbare groep ten tijde van COVID van niet gevaccineerden (of een vergelijkbare controlegroep van mensen voor de komst van COVID – a posteriori samengesteld).

  Mijn vraag aan u is deze; vindt dergelijk onderzoek plaats?
  Het zou veel kunnen verhelderen.

  Hoogachtend,

  Jan de Geus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *