Blckbx

Reportage: Monetary Horizons – Wat gaat er gebeuren met het financiële systeem?

Door de hoge inflatie, de komst van de digitale euro en de onzekerheid rondom crypto maken veel mensen zich zorgen over het financiële systeem. Tijdens Monetary Horizons vertelden experts op het gebied van geld, goud, crypto en financiële markten wat er volgens hen gaat gebeuren. Verslaggever Erwin Taams van blckbx was erbij.

Afgelopen vrijdag 21 oktober organiseerde Holland Gold een exclusief evenement genaamd Monetary Horizons, over de toekomst van het financiële systeem.

Tijdens het evenement lieten experts hun licht schijnen over hoe zij de toekomst van de financiële wereld voor zich zien. Zoals organisator Paul Buitink van Holland Gold, CEO Mike Hutting van BTCDirect, over de mogelijke rol van Bitcoin als toekomstige wereldvaluta en financieel experts Ab Flipse en Arno Wellens over de Great Reset en de rol van Europa, overheden en centrale banken.

In een-op-een-gesprekken met Erwin Taams bleek dat vrijwel alle deskundigen het erover eens zijn dat het niet de vraag is of maar wanneer de euro wordt vervangen voor het CBCD, de digitale euro. Dit financiële systeem is stuk, menen zij.

Maar wat gebeurt er als het huidige systeem crasht? Staat je geld dan nog wel veilig op de bank? Wat kunnen mensen en bedrijven doen om zich voor te bereiden? En wat komt er uiteindelijk voor het oude systeem in de plaats?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 749 times, 1 visits today)