Blckbx

RNA-architect dr. Robert Malone: ‘Als mijn stem al niet gehoord mag worden…’ – Nederlands ondertiteld

“Waarom is er geen wetenschappelijk debat meer geoorloofd in het corona-tijdperk?”, is de vraag die dr. Robert Malone stelt in deze video. De mede-uitvinder van de RNA-technologie, die vele patenten in dat veld op zijn naam heeft staan, werd al verbannen door LinkedIn en Twitter. Hij mag zijn mening niet uitdragen, omdat hij durft in te gaan tegen de gelijkgestemde boodschap van Big Tech, Big Pharma, Big Media en Big Government wereldwijd.

Dr. Robert Malone begon zijn carrière als timmerman en boerenknecht maar wist zich in snel tempo op te werken tot een van dé autoriteiten op het gebied van gentherapie en retrovirussen. In de wetenschappelijk zeer concurrerende omgeving moleculaire biologie en virologie, groeide hij bij het gerenommeerde Salk Instituut uit tot een van de meest toonaangevende wetenschappers in zijn vakgebied. Omringd door Nobelprijswinnaars legde dr. Malone de wetenschappelijke basis voor het RNA-platform, waarop de COVID-vaccins van Pfizer en Moderna zijn gebaseerd. De architect van de RNA-technologie heeft maar liefst tien patenten op dat gebied op zijn naam staan. Toch mag hij over de wereldwijde uitrol van de COVID-vaccinaties zijn mening niet geven.

Verbannen door Big Tech

Malone werd verbannen door Twitter, en maar liefst twee keer door LinkedIn, vanwege ‘thought crimes’, zoals hij het zelf noemt. Een keer werd hij van LinkedIn gegooid, omdat hij de vraag had durven stellen of het ethisch verantwoord is dat de voorzitter van de Raad van Bestuur van persbureau Thomson Reuters ook in het bestuur zit van Pfizer. Andere keren werd hij gecensureerd, omdat hij met zijn boodschap mensen huiverig zou maken om zich te laten vaccineren. Dr. Malone wijt de teloorgang van het wetenschappelijk debat aan de financiële afhankelijkheid van wetenschappers van fondsenverstrekking door grote industrieën. “De gelijkgeschakelde censuur van Big Tech, de belangen van Pharma, media en overheden, die allemaal wereldwijd dezelfde gelijkgestemde boodschap uitdragen.”

Als ik niks mag zeggen, wie dan wel?

“Als mijn stem, als mijn mening geen waarde heeft, of ik nou gelijk heb of niet, als ik niet mag deelnemen aan het debat, zelfs al breng ik wetenschappelijke feiten naar buiten die ongemakkelijk zijn. Wie mag dat dan wel? Of je nou in het kamp zit dat zegt dat ik een leugenaar ben, ondanks de tien patenten op mijn naam, niemand kan ontkennen dat ik een substantiële rol heb gespeeld in het realiseren van deze technologie”, zegt dr. Malone, die ook wijst op het grote belang van informed consent, de essentie dat mensen goed geïnformeerd dienen te worden. “Zeker voordat ze kunnen toestemmen om deel te nemen aan een medisch experiment. En al helemaal als het gaat om kinderen, moet er sprake zijn van vrije keuze en gedegen informatievoorziening. Niet alleen ten aanzien van de eventuele voordelen maar zeker ook over de risico’s.”

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 998 times, 1 visits today)
3 thoughts on “RNA-architect dr. Robert Malone: ‘Als mijn stem al niet gehoord mag worden…’ – Nederlands ondertiteld
  1. Tsja, ik heb zijn gentherapie nooit nodig gehad, nu properen ze dat wereldwijd onwettig aan iedereen op te dringen! Nu heeft hij zelf kritiek erop, maar heeft zelf wel geholpen aan de moordpriks die GEEN vaccin zijn, maar een militair patent biowapen is! Hetzelfde met die vervloekte PCR tests & zogenaamde besmettingen door gezonde mensen zonder symptomen! 2009 & de WHO is eigenlijk het enige dat je moet natrekken om te weten dat heel de genocide toen al was beslist, ja toch?

  2. Wat ook t zelfde is als bij de kernenergie, deze technologie kan uiteraard in kwaadwillige handen terechtkomen, de geleerden hebben niet de intentie de mens mee te schaden.

  3. Onzin, er zijn geen goede bedoelingen bij dat politiek & zogenaamd wetenschappelijke tuig van deze wereld, het gaat om angst zaaien altijd al, & zakken ermee vullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *