Overige

Russische president Vladimir Poetin’s nieuwjaarstoespraak 2023 – Engels ondertiteld

-2022 was een jaar vol cruciale en beslissende gebeurtenissen. Het werd een keerpunt dat het fundament van onze gezamenlijke toekomst en de ware onafhankelijkheid van Rusland vorm zal geven.

-Rusland heeft opnieuw bewezen dat zijn soevereine, onafhankelijke en veilige toekomst afhangt van zijn volkeren, hun kracht en wilskracht.

-Jarenlang hebben de westerse elites ons schijnheilig verzekerd van hun “vreedzame bedoelingen”, waaronder de intentie om een oplossing te vinden voor de acute Donbass-crisis.

-Het blijkt dat het Westen tegen ons heeft gelogen over vrede terwijl het zich voorbereidde op een agressie. Nu geeft het dat openlijk toe zonder een greintje schaamte

-Het Westen gebruikt Oekraïne en zijn bevolking om Rusland te verzwakken en op te splitsen, maar dat zullen wij nooit laten gebeuren.

-De strijd van Rusland voor zijn belangen en toekomst is een voorbeeld voor anderen.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 880 times, 1 visits today)