Overige

Rutte en Kaag – Verraad in Den Haag

Mark Rutte lijkt maar één enkel ding in zijn leven na te streven:
Zo lang mogelijk in zijn Haagse torentje blijven zitten, en van daaruit ons land zoveel mogelijk kwellen met zijn schimmige en ondoorzichtige politieke machinaties.
Om dit doel te bereiken zijn alle middelen geoorloofd: liegen, bedriegen, misleiden, negeren, vergeten, samenspannen, doodzwijgen, uitrangeren, ridiculiseren, etc. etc.
Tot overmaat van ramp heeft hij in Sigrid Kaag nu ook nog zijn ideale “partner in crime” gevonden die hem hierbij, naar het schijnt, maar al te graag behulpzaam wil zijn.
Als er – God verhoede – toch een kabinet Rutte IV komt zal ons land opnieuw bestuurd worden door een regering met aan het hoofd de grootste Nederlandse politieke oplichter en charlatan van de laatste honderd jaar, en moeten we constateren dat de leugen het, ondanks alle politieke ophef van de laatste tijd, toch weer gewonnen heeft van de waarheid.
Met het tot zwijgen brengen van Pieter Omtzigt, het aanblijven van een liegende premier en dus de onvermijdelijke voortzetting van de verfoeide “Rutte doctrine”, zal de teraardebestelling van een eerlijke en transparante overheid, in ieder geval voor de komende vier jaar, een feit zijn.

(Visited 506 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *