Overige

Sonja van den Ende: Impressie van het referendum in Loehansk 23-27 september 2022

Afgelopen 4 dagen was ik internationaal waarnemer voor het referendum in de Donbass. Ik bezocht de regio Loehansk, Rostov aan de Don en enkele stempunten in Moskou voor vluchtelingen. Het was een eerlijk en democratisch referendum, ondanks de moeilijke omstandigheden na 8 jaar oorlog. Het volk heeft JA gestemd en zal een betere toekomst hebben als onderdeel van de Russische Federatie.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 690 times, 1 visits today)
One thought on “Sonja van den Ende: Impressie van het referendum in Loehansk 23-27 september 2022
  1. De “democraten” in het westen houden niet van referendums en verkiezingen in het algemeen. In de USA zit een demente president die vanuit zijn kelder met mondkap en gemiddeld 20 toehoorders de verkiezingen heeft gewonnen in november 2020 met 84.000.000 stemmen. Als de burgers in het westen hier in trappen zijn ze het zelf schuld dat ze nu geboostered worden met de 5de prik en zonder gas komende winter moeten zien door te komen. Elke maand een energie rekening betalen van gemiddeld 800 Euro en braaf op de bank zitten om naar de NPO te kijken. Bang voor de NWO hoeven we niet te zijn maar wel voor de massa braverikken die dit mogelijk maken. Blij waren ze met hun zonnepanelen op het dak, groen energie contract en 5 prikken in hun bast nu alleen nog een electrische auto en het geluk kan niet meer op. Zie hier de domheid van de gemiddelde burger in notedop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *