Café Weltschmerz

Stap uit de gevangenis van de piramide! – Heidi Gündel en Peter Toonen

Ditmaal is er een bijzondere gast in de studio bij Café Weltschmerz Boeken, namelijk de gastheer zelf, Peter Toonen. Hij wordt door Heidi Gündel geïnterviewd over zijn boek ‘Opgesloten In een piramide’, dat uitkwam in 2018, maar onlangs opnieuw is uitgebracht bij Elk Uitgevers. Inmiddels is de eerste druk al uitverkocht en komt de tweede druk eraan.

‘Opgesloten in een piramide’ gaat over hoe 13.000 jaar geschiedenis de mensheid heeft geketend door misleiding en manipulatie.
Het bijzondere hieraan is dat er een sterk vooruitziende blik is geweest door Peter Toonen, waarmee het boek niet enkel vóór 2020, maar zeker ook in het heden tot grote verbazing leidt. Dit, omdat het zo dicht bij de huidige werkelijkheid staat.

Je kunt dit werk zien als een geschiedenisboek waarin 13.000 jaar wordt omschreven, vanuit geheel andere bronnen die hun waarde inmiddels hebben bewezen, zoals de Nag Hammadi geschriften, de Lucifermythe, het Thomasevangelie en het evangelie van Maria Magdalena. Ook wordt uitvoerig ingegaan op het begrip psychopathie en de opkomst van het Grote Geld en daarmee de nieuwe wereldorde met de agenda zoals we die inmiddels uitgerold zien worden.

Peter sluit zijn boek vol vertrouwen af met de wetenschap dat wij in deze tijd uitgenodigd worden uit de gevangenis van de piramide te stappen, door ons bewustzijn te verhogen en een nieuwe vrije wereld te creëren. We zijn immers zowel schepsels als scheppers.

‘Stel er breekt een oorlog uit en niemand ging erheen’, zo eindigt Peter zijn boek.

Opgesloten in een piramide is te koop bij de (lokale) boekhandel.

Vriendenplek, heb jij je gratis Goldmembership al opgehaald?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.161 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Stap uit de gevangenis van de piramide! – Heidi Gündel en Peter Toonen
 1. Stapt u s.v.p. ook uit de piramide van Big Pharma: dat kan bij bijvoorbeeld kanker: hoe? Via heel simpel een bekende vrucht iets anders gebruiken, op een manier die ook hier niet bekend was…….
  Dat leest u NU bij herstelderepubliek.nl
  Hulde voor dit artikel!

 2. Knap en de realiteit is deze oude science die nog steeds zo werkt http://www.mayateachings.nl/13-manen-kalender/ en waar we heen gaan is deze ‘Wie jouw Tijd bezit, bezit jouw geest'”Neem je eigen Tijd terug en je zal je geest herkennen.” Open Your 7 Chakras As Explained In a Children’s Show https://youtu.be/StrbppmsZJw The Movement of Other Planets Affects Earth — Yes, Really https://youtu.be/RyYx2NzFDuY People are not suffering life. They are suffering the two most fantastic faculties that human beings alone have – a vivid sense of memory and a fantastic sense of imagination. Ervaar dat je grenzeloos krachtig bent. Voor meer uitleg en inzicht hierover verwijzen we je graag naar Kinweb.eu/dagenergie.

 3. Als je waarheid wil achterhalen heb je Gnossis nodig, dan kom je erachter dat in de geschiedenis alles herhaalt is en alles op hetzelfde neer komt omdat iedereen kopieert en uit dezelfde boeken leest en dit als waarheid predikt. (ego of superego) Zit er in ieder verhaal dus dezelfde boodschap en anders uitgelegd door de interpretatie die diegene maakt en als waarheid verklaard. Evolutie is op aarde nog niet echt bereikt dan technologische vooruitgang en verbetering hierin. Is eerst vrijheid bereiken in jezelf tussen heden en verleden die frisse nieuwe ideeën toelaat voor verdere uitwerking. Dan kom je tot hier Introduction to Gnosis “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

 4. Ursula von der Leyen, feitelijk familie is van koningin Elizabeth II. Het huis Saksen-Coburg en Gotha (Saksen-Coburg-Gotha) is een van oorsprong Duitse dynastie waarvan leden over verschillende Europese
landen heersten. De dynastie ontstond uit het hertogelijke huis Saksen-Coburg-Saalfeld (uit het huis Wettin), dat in 1826 het dubbelhertogdom Saksen-Coburg en Gotha in bezit kreeg. Telgen uit dit geslacht kregen in de 19e eeuw verschillende andere landen in handen. In 1917 veranderde koning George V de naam van het Britse
koningshuis in Windsor. De Britten zijn hierdoor vergeten dat ze heimelijk door een Duits koningshuis geregeerd worden (net als Nederland).

 5. De ” pandemie ” is mislukt om ons op te sluiten en onze vrije wil te ontnemen.

  De volgende poging is de geplande oorlog tussen Rusland en Oekraïne.
  Poetin speelt dit spelletje gewoon mee !!!

  Als je goed kunt luisteren dan hoor je telkens hetzelfde draaiboek.
  1. Corona is een onzichtbare vijand en vaccinatie is de enige uitweg en je doet het voor elkaar !!!!
  2. De oorlog is ook ” onze ” oorlog en wij MOETEN winnen van Rusland en we MOETEN solidair zijn met Oekraïne !!!

  Ziet u de vergelijking !

  Ze hadden eerst corona willen gebruiken om te verklaren dat corona de reden was van voedsel tekorten en tekort aan energie omdat zoveel mensen aan corona sterven. Maar dit is een grote mislukking geworden.

  Nu gebruiken ze de oorlog om dit te verkondigen. Maar wie veel leest ziet dat overal in de wereld kunstmest fabrieken ontploffen, voedsel ketens in brand vliegen, bosbranden werden gecreëerd, pluimvee bedrijven die geruimd worden maar ziet u in het wild vogelsterfte ! gaspijpleidingen worden opgeblazen. Hahaha ze sluiten de enorme gasvelden nu we het juist nodig hebben en sluiten kern centrales. Er zit 600 miljard kubieke meter gas in Groningen maar nu plots mag het niet omhoog gehaald worden en moeten wij omkomen van de koude en zullen kassen worden gedwongen te stoppen om voedsel te verbouwen.

  Ik zal u uitleggen waarom ik weet dat dit zo gepland is en Poetin deel uit maakt van het plan.
  China is DE proeftuin van de elite om volkeren te onderwerpen.

  Nu mijn uitleg waarom Putin deel uit maakt van WEF en het hele plan om ons tot slaaf te maken.

  1. Poetin heeft het spel met corona en Mrna vaccinatie meegespeeld.
  2. Poetin heeft de verdragen met WHO, UN, WEF, IMF, WORLD BANK, BIS NOOIT opgezegd.
  3. De leiders van China en India zijn nauw betrokken bij WEF.
  4 Het International Economic Forum in St Petersburg is het zusje van WEF en varen onder dezelfde vlag.
  5. De MIR card is een digitale munt.
  6. Poetin helpt met het afsnijden van voedsel, energie en kunstmest. Ze werken intensief samen met elkaar.

  De volgende stap is naast voedsel tekorten en energie tekorten te dreigen met gedeeltelijk of gehele nucleaire oorlogvoering.
  We hebben 2 voorproefjes gehad met de 2 kerncentrales in Oekraïne maar dat sloeg niet echt aan bij volken . Dus gaan ze nu naar een hoger plan.

  Eerst een referendum om die provincies bij Rusland toe te voegen. Nu kan Poetin zeggen jullie vallen Rusland aan dus gaan wij daar op antwoorden. Eerst dreigen met lokale nucleaire aanvallen ALLEN OM DE ANGST PSYCHOSE WEER OP TE VOEREN !
  Als dat geen effect gaat scoren gaan ze naar de volgende stap en gaan ze dreigen met een complete nucleaire oorlog.

  Dit is het scenario waar ze nu mee spelen.

  ALS WIJ NU MAAR TOTAAL ONVERSCHILLIG BLIJVEN EN NIET IN PANIEK GAAN RAKEN DAN IS HUN HELE OPERATIE ZINLOOS.

  ONS STERKSTE WAPEN IS VERBINDEN MET LIEFDE ZONDER GEWELD EN VOORAL ZONDER ANGST !!!
  DAARMEE HEBBEN WIJ OOK COVID GEWONNEN !!!

  Je moet jezelf dan ook afvragen …. wil ik als totaal slaaf werken onder de elite of neem ik het risico te sterven aan een nucleaire oorlog.

  Voor mij is het antwoord zeer simpel….. IK ZAL MIJ NOOIT LATEN ONDERWERPEN AAN DE ELITE….. NOOIT.

  BETER TE STERVEN IN VRIJHEID DAN TE STERVEN ALS SLAAF !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *