Klagemauer

Taboe thema vaccinatiebijwerkingen, appèl van een getroffene

Is de coronavaccinatie slechts een “prikje” of is het toch een medische ingreep die bij veel mensen ernstige gezondheidsschade kan veroorzaken? Jurist Rolf Merk bericht hoe het hem vergaan is na de tweede vaccinatie en hoe zijn omgeving daarop reageerde. Zijn verlangen is dat vaccinatieslachtoffers de hulp krijgen die ze nodig hebben!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.198 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Taboe thema vaccinatiebijwerkingen, appèl van een getroffene
 1. Klopt. Niet zomaar een prikje met een History Repeat van meer dan honderd jaar geleden met dezelfde doelstellingen in het “NU” en wederom wereldwijd. Welke leiders in onze wereld zijn sterk of zwak en zwichten voor een clubje in Davos of zeiden keihard “NEE” of lieten zij zich ompraten door een enkeling wat net zoals in WI en WII gebeurde en wie was sterk genoeg om zich hiervan afzijdig te houden en eigen entiteit en soevereiniteit te bewerkstelligen voor eigen volk en had geleerd van de geschiedenis van 83 jaar geleden.

  Zo wat we zien is dus dat wederom we opgezadeld zitten met zwakke leiders die hier gewoon aan meewerken en weer hun volk laten onderwerpen om voor een anders zogenaamde doel te laten strijden en op te offeren.

  Die hebben dus wederom niet geleerd en de boodschap niet begrepen en filters gehad om het goede van het kwade te onderscheiden en andere wegen te bewandelen voor hun mensen die hier niet om gevraagd hebben is intuïtie en gevoel raadplegen wat nu anders mag en alsnog gehoor aan geven.

  Het was dus een grote test voor de hele wereld…..Doelstelling is voor de komende 2000 jaar: Authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde nastreven, zelfrespect en eigenliefde met vrije wil ervaren is de opdracht…

  Zelfliefde en eigenwaarde nastreven is aan deze werken want het gaat om zelfrespect in wat je doet voor je bevolking en hen hierin meehelpt voor de komende 2000 jaar in de cyclus van de Waterman en zo boven, zo beneden is mee bewegen ten gunste van allen.

  Wat we missen is dus dit https://youtu.be/7LFKGQllOGE

  En waar het om gaat is deze op zijn Belgisch uitgelgd gaat dat zo Wat is de Nieuwe Aarde https://youtu.be/1TXMvzJFPOo

  Geeft duidelijk aan wat er ontbreekt in onze samenleving en kom je tot deze waar een kind mee geboren wordt goedschiks of kwaadschiks https://youtu.be/9CZ5gn60YOE

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

 2. Long covid werd uitgevonden om injectieschade te versluieren.

 3. Fouten uit het verleden planten zich altijd voort.
  Reeds met de spaanse griep veroorzaakt juist door vaccinaties
  hadden de rockefellers uit oogpunt van volksgezondheid onschadelijk gemaakt moeten worden!

  Sukkels leren nooit van geschiedenis en feiten en laten de ruttes, gates, schwabs en oranjes
  doorgaan met vanuit een luie stoel te moorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *