Café Weltschmerz

The Great Ontmaskering – Willem Engel en Chris Sky

Willem spreekt met Chris Sky over zijn weg naar mensenrechtactivist, zijn toer door Europa, zijn profetische woorden op een demonstratie in september 2020, hoe het verder moet met het verzet, “the change of gears” en de ontmaskering van het plan. Chris heeft een boek geschreven: “Just say no”, waarvan een Nederlandse vertaling binnenkort beschikbaar is.

Vriendenplek, heb jij je gratis Goldmembership al opgehaald?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 926 times, 1 visits today)
One thought on “The Great Ontmaskering – Willem Engel en Chris Sky
  1. Twee KANJERS zijn jullie ! Ja ik merk het om me heen….steeds meer mensen gaan inzien wat er werkelijk aan de hand is, zelfs de meest verstokte gelover van de covid”crisis”.
    Juist alle maatregelen (van “wetten” invoeren, framing, gevangenneming van eervolle integere mensen etc) die “overheden” nemen, laat precies zien …….hoe BANG ze zijn de controle te verliezen…… dat ze het niet gaan redden hun verdervelijke plan volledig te kunnen uitvoeren…. De WAARHEID zal uiteindelijk altijd overwinnen…. dus STOP ..nederlandse “overheid” en rechterlijke macht en al die anderen die meelopen…..zie wat jullie zelf gaan veroorzaken….!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *