Jorn Luka

The Trueman Show # 43 Inge van Iersel

Voor deze 43ste aflevering zijn we neergestreken in mijn ouderlijk huis in het zuiden van het land.
Inge van Iersel is namelijk ditmaal de gast van deze aflevering. Inge woont zelf in Spanje. In een joert wel te verstaan en waar ze onder andere retraites organiseert. Ze is een korte periode in Nederland en sinds steeds meer mensen hun weg proberen te zoeken uit dit systeem, uit de matrix en Inge dit op steeds meer vlakken doet, vond ik het een goed idee om haar uit te nodigen.

 

Naast dat ik op zoek ben naar hoe de wereld in elkaar steekt en verschillende experts aan het woord laat, hoop ik de komende periode ook steeds meer inspirerende mensen aan het woord te laten die op hun manier hun leven precies zo indelen zoals zij het willen. Ongeacht bijvoorbeeld de druk van buitenaf. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal in staat zijn precies het leven te leven wat we willen, zolang we leven vanuit vertrouwen.

Inge is zo een persoon. Je zult merken dat gedurende de podcast dat ze wat last had van zenuwen. Ook heel logisch als je niet gewend bent om op beeld dit soort gesprekken te voeren. Kortom, de echtheid die jullie van mijn kanaal gewend zijn. Met Inge sprak ik uiteraard over haar “off the grid” reis en alles wat daarbij komt kijken. Iets wat heel romantisch klinkt, maar waar echt een hele hoop bij komt kijken. Zoals bijvoorbeeld het niet naar school doen van je kinderen. Hoe pak je dat op? Waar loop je tegenaan? Kan dat zo maar? Ook spraken we over conditionering. Uiteraard hebben scholen daar een groot aandeel in, maar het begint eigenlijk al bij de geboorte en opvoeding. In het verlengde daarvan spraken we ook bevallen. Hoe kan het dat het steeds minder natuurlijk verloopt en wat is daar de consequentie van?

(Visited 653 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *