Jorn Luka

The Trueman Show # 53 Annet Wood

Voor deze 53ste aflevering zijn we afgereisd naar Berkhout. We zijn dit keer uitgenodigd door Annet Wood. Annet doet al jaren onderzoek naar orgaandonatie, voert daarin ook processen. Ze is mede-oprichtster van comité orgaandonatie alert en ze heeft een zwart geschreven over orgaandonatie. Links: http://www.orgaandonatiealert.nl/Orga… https://orgaandonatiedewaarheid.nl/zw… In de aflevering van vorige week met Maarten Oversier kwam dit onderwerp ook al ter sprake, maar dan met name het spirituele aspect ervan. Met Annet hebben we gesproken over haar onderzoek naar orgaandonatie en haar schokkende bevindingen. Ook bespraken we verschillende casussen waar je mond van openvalt. Dit is typisch weer zo een onderwerp waar op de emoties en goedheid van de mens wordt ingespeeld, super eenzijdige over informatie over bericht wordt en de belangen van de farmaceutische bedrijven weer enorm zijn. Een goede reden om je er goed in te verdiepen dus.

(Visited 1.212 times, 1 visits today)
3 thoughts on “The Trueman Show # 53 Annet Wood
  1. Hoe kan ik me uitschrijven voor donor en welk website ? Heb me zelf zoiezo nooit opgegeven voor donor. Maar ik heb wel een tijdje geleden een brief ontvangen van als je niets doet en niks T erugstuurt dat je Automatisch een donor bent. Klopt dit ? En zo ja hoe kan ik me dan veilig uitschrijven voor donor?

  2. Ik weet niet of je het inmiddels weet, maar je kan inloggen met je Digid op donorregister.nl, daar zie je hoe je erin staat en kan jij je ook aanmelden als geen donor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *