Jorn Luka

The Trueman Show # 59 Adelheid Storms

Voor deze 59ste aflevering zijn we afgereisd naar Heusden. Daar zit Soulstore namelijk gevestigd. Een winkel gericht op spiritualiteit en zelfontwikkeling. De eigenaren zijn zo lief geweest om hun winkel aan ons te lenen voor het gesprek met Adelheid Storms. De winkel sluit perfect aan bij de onderwerpen waar Adelheid over spreekt. Adelheid volg ik al vanaf het begin dat ik me begon uit te spreken tegen het Coronabeleid. Echt helemaal in het begin dus. Toen was zij al veel langer met thema’s te belichten die ik nu zelf ook zo voel en begrijp. Hoog tijd dus om haar een keer uit te nodigen in The Trueman Show. We spraken over haar bijzondere jeugd. Opgroeiende in een heel spiritueel gezin met veel mensen om haar heen die op zijn zachts gezegd niet het beste met haar voor hadden. Over de hereniging met haar vader Jan Storms waar ze nu veel mee samenwerkt. Maar ook over psychopathie, meditatie, Hollywood, gender en een hele belangrijke namelijk anticonceptie. Zo een belangrijk thema waar voor mijn gevoel nog zo weinig mensen mee bezig zijn. Ik heb veel respect voor Adelheid. Al jaren draagt ze bij aan de bewustwording op haar eigen manier. Hopelijk zal ze dit nog lang blijven doen!

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.271 times, 1 visits today)
2 thoughts on “The Trueman Show # 59 Adelheid Storms
  1. Ongevraagde adviezen zijn ongewenst, ieder doet zijn (haar) eigen onderzoek, geloof & bestuur gescheiden houden, geen show instituten nodig ook! Egokes creëert men daar alléén maar mee die ons ook weer gaan vertellen hoe het moet, zoals politici & de godsdiensten!

  2. Videokes van die show makers is niet per see nuttig nieuws, het zijn maar meningen. Men moet wel prioriteiten leggen op basis van wat men weet & daar de juiste besluiten uit trekken & acties. Wat bedoelt men met ander nieuws? Als men altijd ook weer het officiële narratief zit te herhalen & commentaar op te geven, gaat dat de bezetters uit het zadel helpen, of zit men maar tijd te verliezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *