Jorn Luka

The Trueman Show # 60 Sven Hulleman

Voor deze 60ste aflevering zijn we afgereisd naar Den Haag. Om de hoek van het binnenhof zit het kantoor van Sven Hulleman. Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat we elkaar spraken in The Trueman Show en wat is er veel gebeurd in de tussentijd. Ik was dan ook ontzettend benieuwd hoe het afgelopen jaar voor Sven geweest is en waar hij zich nu allemaal mee bezighoudt. Zoals altijd heb ik gesprek niet tot nauwelijks voorbereid. Altijd een verrassing waar het gesprek naar toe zal gaan. Zeker als je uitgenodigd wordt door Sven Hulleman. Want naast het bespreken wat hem het afgelopen jaar bezig heeft gehouden zijn we ook de geschiedenis ingedoken van bijvoorbeeld de Annunaki. Hebben we het over religie gehad. Spiritualiteit. Dimensies. Aliens. Maar ook wat hem nu bezighoudt. En dat is vooral kijken naar oplossingen. Hoe we de wereld ook daadwerkelijker een bewustere plek kunnen maken. Zo houdt hij zich nu veel bezig met water. Een ontzettend belangrijk onderdeel van ons bestaan. Gepassioneerd vertelde hij over water en over een product waar hij mee bezig is. Als gezegd, als je bij Sven op bezoek gaat is het altijd een verrassing. En nu ook weer, want voor ik het wist begaf ik me in een soort infomercial. Van Sven kan ik het hebben en het is voor het goede doel!

Hierbij de links waar Sven het over had in de podcast:

https://saportareport.com/mccarthy_hu…

https://youtu.be/l5rn5ZL9eWQ

https://youtu.be/HHamE8gmA8Q

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.574 times, 1 visits today)
8 thoughts on “The Trueman Show # 60 Sven Hulleman
 1. prima gesproken Sven, en jij truemann show-kereltje, je bent op tv en vind je leven wel lekker gaan.
  voel jij je ook steeds meer een meisje, net als eva junnik? pas op dat niet verder afglijd naar oppervlakkig gekeutel, jezelf voedend aan -af en toe- werkelijk mooie mensen.

 2. ah!! censuur. waarom werd mijn eerdere reaktie niet geplaatst? schijnbaar mag ik niet wijzen op de minachting van Jorn, mister Trueman, dat hij best wel dankbaar voor Schwab kan zijn!!? hallo! ja werkelijk, nou ja, een beetje dan, … dat zijn innerlijke beschaving zo wakker werd in deze vreselijke tijden. Jorn bwoy, dit geldt voor velen, en dat is prachtig, maar dankbaar zijn aan zo een smeerlap!? … 5+ miljoen mensen op onze aarde verminkt, vermoord, on-menselijk gemaakt, door een krankzinnige massa moordenaar, en zijn handlangers. denk eens aan al die mensen die NU in ellende leven, met al hun verlies van dierbaren, zomaar door die leuke ideetjes van sick Schwab, die jou zo verlicht heeft? wauw Jorn!! probeer het eens bij de npo, ik hoor dat zij goed betalen, zij zullen daar reuze in hun sas zijn met mensen die dit soort dingen zeggen. schandalig Jorn.

 3. onwijs gewoon Jorn, dat je zo makkelijk kunt loslaten! het lijkt wel npo. en geweldig die Schwab, dat ie jouw zo heeft mogen bijstaan in je persoonlijke verlichting. wat een schandalige opmerking Jorn. een glijdende schaal gaat snel diep en duister, zelfs, of juist met een new age yogamatje ideologie. (en blijft deze site nou steeds weer censureren? wat het niet wenst te horen. vrije media?)

 4. Inderdaad veel meer zever dan nuttige info voor de gegijzelde burgers in hun strijd tegen de bezetters! Sommige shows waren beter in het verleden. Goed gezien van An!

 5. Jorn, ik was niet 3x bozig, (wel de Schwab glibber!!)… er verdween 2x wat ik schreef, en zie nu, rond 13.00 de volgende dag, dat er toch geplaatst is?? geintje? ff lekker fukken door iemand/iets out there. yeah whatever. de beste wensen Jorn, niemand hier is perfekt, en de ene keer gaat beter dan de andere. yo! (met de banjo ;-))

 6. Ik ben altijd groot fan geweest van Sven Hulleman en Jorn Luka ook een tijdje gevolgd.
  Inmiddels op beide heren uitgekeken. Nog effe en het worden de ‘lichtwerkers’ van het ouwe jongens krentenbrood.
  Wanneer gaan ze doorkrijgen dat spiritualiteit de nieuwe religie is die opnieuw voor afleiding zorgt?
  Wanneer gaan ze op hun eigen totaal onafhankelijke essentie vertrouwen?

 7. Hi, ook al ben ik halverwege met luisteren, ik wil dit graag even vragen. Waar kan ik zoeken naar meer info over het (trans)gender stuk waar jullie in het begin over spraken?
  Heel erg bedankt als hoe je een richting kunnen geven, dank je een veel succes met jullie goede werk! Groetjes Mo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *