Jorn Luka

The Trueman Show # 83 Kees de Lange

Voor de 84ste aflevering zijn we afgereisd naar het prachtige Monnickendam. Een vissersstad aan het Markermeer met maar liefst vier oude haventjes. We spraken hier af met Prof. Dr. Kees de Lange, die ons verwelkomt in zijn eigen huis.

Kees heeft een groot aantal wetenschappelijke titels op zijn naam staan. Hij is emeritus-hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam; waar hij benoemd is tot hoogleraar in moleculaire spectroscopie en laserspectroscopie. Kees was medeoprichter van de 50PLUS partij, lijsttrekker van de Onafhankelijke StaatsFractie en hij was, met zijn eigen Fractie-De Lange, lid van de Eerste Kamer.

Zijn wetenschappelijke expertise ligt in atmosferische chemie en fysica en de complexe modelleringen die bij deze onderwerpen komen kijken. De afgelopen jaren houdt Kees zich vooral bezig met alles rondom milieu, klimaat, stikstof en energie. Oftewel de klimaat problematiek.

Met Kees hebben we stapje voor stapje de stikstof, milieu en klimaat heisa behandeld. Kees legde ons in wetenschappelijk begrijpbare taal uit wat stikstof precies is. Hij vertelde ons over de onzinnige stikstof regels en de (incorrecte) modellen die gebruikt worden om een politieke agenda door te voeren. We spraken over onze Nederlandse boeren en het absurde stikstof beleid dat de boeren dwingt om hun land op te geven.

We hebben het volledige milieu en klimaatprobleem doorlopen, waarbij Kees zich hardop afvraagt of er überhaupt wel een probleem is… Wat is de impact van de mens op de zogenoemde klimaatveranderingen? Is er een CO2 probleem of zorgt CO2 echter voor een groenere planeet? Zullen we binnenkort verdrinken door de zeespiegelstijging of zullen we enkel verdrinken in de angstpropaganda die ons wil doen laten geloven dat het einde nabij

is? Is het daadwerkelijk 2 voor 12?

Het was ons een waar genoegen om met Kees in gesprek te gaan. Hij schijnt licht op de situatie en brengt ondergesneeuwde kennis naar de oppervlakte. Kees zijn waardevolle wetenschappelijke uitleg heeft het verhaal rondom stikstof en de klimaat problematiek voor ons enorm verduidelijkt!

Door wat technische problemen hebben we het gesprek met Kees niet volledig kunnen

afmaken, vandaar het abrupte einde. Voor ons des te meer reden voor een deel 2!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.581 times, 1 visits today)
5 thoughts on “The Trueman Show # 83 Kees de Lange
 1. Wat een buitengewoon wijze man!!!!! Dat soort mensen hebben we nodig in de politiek!!!!! Weg met al die leugenaars van de actuele bendes politiek. Dank voor deze uitzending en graag deze wijze man minister president installeren!!!!!!!!.

 2. 6 co2 plus 6 h2o wordt onder invloed van zonlicht in bladgroen
  C6h12o6, glucose en 602 zuurstof
  Doe niet zo moeilijk , plant een boom
  De natuur heeft co2 nodig voor fotosynthese

 3. C13H16N2O2 (melatonine) kunnen we omzetten in onze slaapdoor zuurstof in te ademen en koolstofdioxide uit te ademen, adem één CO2 molecuultje uit voor de plant en wat hou je voor je eigen lichaam over? ……… fijne dag nog 🙂

 4. Ja top deze man en interessant ook ,maar wordt er ook rekening gehouden met de wereldwijde Weather Modification. cloudseeding, chemtrails, Nexrad and HAARP ???
  Ik hoor er niks over in dit betoog maar het is toch echt dagelijkse realiteit ! Er is een hoop gaande wat toch nog niet wordt benoemd , ook niet door de Alternatieve Media. Huichelaar Timmermans :We moeten een herdenkingsdag voor milieuslachtoffers instellen zoals gevallen bij de overstromingen in Limburg, Belgie en Duitsland. Er circuleerd echter bewijs van opzettelijk veroorzaakte wateroverlast om die overstromingen destijds te triggeren. Zie kanaal WAK Bitchchute sateliet beelden. Weather Wars !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *