Jorn Luka

The Trueman Show # 92 Anneke Lucas

Voor deze 92ste aflevering zitten we weer bij onze vrienden van Op Hodenpijl. Hier in de gezellige zithoek van Oker zaten we op de bank met Anneke Lucas.

Anneke Lucas is slachtoffer van seksueel ritueel misbruik. Als kind is ze in dit pedofiele netwerk misbruikt en mishandeld en was ze onderdeel van de mind control programma’s. Ze heeft haar verhaal opgeschreven in het boek ‘Quest For Love – A Memoir of a Child Sex Slave’. Ze vertelt het verhaal van haarzelf als vijf jarig meisje dat gevangen zit in dit pedofiele netwerk en te midden van alle traumatische gebeurtenissen op zoek is naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.

Anneke Lucas vertelde over wat ze als klein meisje heeft meegemaakt toen ze terecht kwam in het (satanische) pedofiele netwerk. In ons gesprek verteld ze tot in de detail over het misbruik, de rituelen en de traumatische ervaringen. Ook vertelde Anneke over de werking van mind control en voor welke doeleinde dit wordt toegepast. Anneke vertelde over de keuzes die ze moest maken tussen leven en dood; tussen haar leven geven of zelf een ander leven nemen. Anneke deelde het bijzondere verhaal hoe ze uiteindelijk uit dit netwerk is gehaald en hoe ze haar leven heeft voortgezet. Een verhaal van haar helingsproces en een zoektocht naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.

Het is een podcast met een belangrijke boodschap en een zwaar beladen onderwerp. Voor velen misschien moeilijk om te beluisteren. Voor ons was het tegelijkertijd ook een heel mooi gesprek waarin, ondanks de zwaarte, ook in licht, hoop en vertouwen werd gesproken. We hopen dat deze podcast daarom een mooie spiegel mag zijn voor deze tijd en dat we weten dat we vanuit het donker alleen maar richting het licht zullen gaan.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.595 times, 1 visits today)
4 thoughts on “The Trueman Show # 92 Anneke Lucas
 1. Waar moeten een Rutte en een Demmink hier geplaatst worden?

 2. https://brutalproof.net/2019/03/freemason-symbols-of-robert-david-steele-sacha-stone/

  In het volgende tweedelige interview gaat Dr. Katherine Horton zitten om de nieuwste lastercampagne te bespreken die tegen Kevin Annett wordt uitgevoerd door twee, ITNJ-International Tribunal for Natural Justice-officieren; Robert David Steele en Sacha Stone. Deze laatste aanval volgt direct op de hielen van ITCCS die een media-advies uitbracht dat mormoonse kerkleider Russell M. Nelson, die ‘paus Franciscus’ ontmoette, door insiders van de kerk werd beschuldigd van kinderverkrachting en sekterituele moorden.

  Gezien de geschiedenis van de heer Steele als een geheime CIA-operatieofficier in El Salvador tijdens de bloedige burgeroorlog, hebben Dr. Katherine Horton en anderen een aantal zeer verontrustende en gevaarlijke bewijzen ontdekt die wijzen op satanische, illuminati, maçonnieke en Vaticaanse misdaadkartelsymboliek die verspreid is over itnj eigen thuispagina en de persoonlijke webpagina van de heer Steel, evenals die van Sacha Stone.
  Voor degenen die verder willen onderzoeken, zie de aanvullende links die volgen op het interview van Dr. Horton met Kevin Annett.

  Interview met Kevin Annett over zijn dreigende arrestatie door ITNJ-officieren; met Katherine Horton, 21 maart 2019

  Disinfo & Sabotage – Kevin Annett (Halte 007)
  =========================================
  new age sekteleiders en nep-hoophandelaars Sacha, het roofdier

  https://totaldisclosure.net/deep-dive/sacha-stone-i/

  https://totaldisclosure.net/deep-dive/sacha-stone-ii/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *