Jorn Luka

The Trueman Show – Jandino Asporaat ‘Het einddoel is liefde’

Aflevering 112 met Jandino Asporaat staat online! Jandino is succesvol stand-upcomedian, acteur en presentator. Eind 2021 besloot Jandino zijn theatertournee te annuleren vanwege het verplichte coronabewijs. Dit besluit kwam hem als ‘weigerartiest’ op veel kritiek te staan vanuit de media. In deze aflevering vertelt Jandino over coronaperiode en de impact er van.

Stel je leeft je laatste week: wat zou je dan willen? Een vraag waar Jandino bij stil staat in de podcast. Het antwoord is voor Jandino niet een carrière of roem, maar liefde en warmte, omringd door familie en vrienden. Met andere woorden: ‘Het einddoel is liefde’. Jandino legt uit dat dit besef hem heeft gesterkt om tijdens corona voor zijn principes te blijven staan. Verderop in de aflevering komen onderwerpen als spiritualiteit, UFO’s, de bankensector, de maanlanding en 911 aan bod. Ook hiervan is Jandino goed op de hoogte. Zodoende een heerlijk lang, open en puur gesprek. Een gesprek gevuld met fraaie anekdotes en ook zeker een flinke dosis humor. We horen graag wat je er van vond. Veel kijk- en luisterplezier!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnlX7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

https://prwebservices.nl/

(Visited 492 times, 1 visits today)