Jorn Luka

The Trueman Show – Rolf Nuyts ‘De matrix doorzien’

Rolf is medeoprichter van Focus34 waarmee hij programma’s aanbiedt waarbij verschillende lagen van bewustzijn kunnen worden ontdekt en ervaren. Hierbij maakt Rolf gebruik van de audiotechnologie genaamd Hemi-Sync, een tool die is ontwikkeld door Bob Monroe van het Monroe Instituut.

Rolf vertelt in deze aflevering over zijn zoektocht naar antwoorden nadat hij op jonge leeftijd in aanraking kwam met het fenomeen van de buitenlichamelijke ervaring. Via filosofie, religie, politiek, geschiedenis en spiritualiteit kwam Rolf uiteindelijk uit bij het werk van Bob Monroe. Hier vond hij de antwoorden die hij zocht.

Zijn zoektocht bracht hem ook naar Zuid-Amerika waar hij in het Andes gebied optrok met sjamanen en verschillende mystieke ervaringen opdeed. Ook deze periode komt aan bod in de podcast. Ervaringen vergelijkbaar met die via de Hemi-Sync technologie. Rolf noemt Hemi-Sync dan ook een westerse short-cut.

De menselijke ervaring is gebonden aan regels, zo geeft Rolf aan in de podcast. Als een doos waarvan de randen de kaders vormen. Maar ook een doos waar je gaten in kunt prikken om zo de matrix te doorzien. Hemi-Sync kan hierbij helpen. Verder komt het ontstaan van de aarde aan bod. Net als de wereldse structuren waar de mensheid haar autoriteit aan weggeeft. Rolf diept zes aangeleerde basisangsten uit die deze conditionering in stand houden. Jorn en Rolf bespreken hoe het veranderen van deze werkelijkheid bij jezelf begint. Tot slot benoemt Rolf een aantal spirituele dogma’s als reïncarnatie en karma. Onderwerpen waar Rolf een interessante visie op heeft. Een twee uur lang onwijs boeiend gesprek. Ga er maar eens lekker voor zitten. Veel kijk- en luisterplezier!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

https://prwebservices.nl/

(Visited 613 times, 1 visits today)