Jorn Luka

The Trueman Show – Sander Compagner “Wat de F gebeurt er?

Sander is oprichter en redacteur van De Andere Krant. Deze wekelijks uitgebracht krant belicht thema’s en onderwerpen waar in de bestaande pers geen ruimte voor wordt gemaakt. Een onafhankelijke krant zonder dogma’s of taboes en met veel aandacht voor positieve ontwikkelingen. Een fantastisch initiatief, wat ons betreft. Hoogste tijd om hier eens met Sander over te spreken!

In deze aflevering neemt Sander ons mee in het ontstaan van De Andere Krant. Sander vertelt waar de krant voor staat en over de rol van de krant tijdens de coronaperiode. De Vrijheidseditie van 5 mei 2020 sloeg enorm aan bijvoorbeeld. Informerend, maar ook als symbool voor de andersdenkenden: er niet alleen voor staan.

Sander vertelt in de podcast over wat voor invloed de coronaperiode op zijn persoonlijke leven gehad heeft. Zo werd zijn schoonfamilie het afscheid van zijn schoonvader ontzegd wegens de bizarre protocollen in het ziekenhuis. Sander en Jorn blikken samen terug op deze periode en bespreken hoe absurd dit wel niet was.

De coronaperiode lijkt inmiddels alweer ver achter ons te liggen. We rollen van de ene agenda in de andere agenda. Ook dit komt ter sprake. De klimaatagenda, central bank digital currencies (CBDC’s) en nu lijkt zelfs de voorspelde fake alien invasion er aan te komen. Kortom: wat de F gebeurt er nu weer?

Ook waarheid, spiritualiteit en controlled opposition komen aan bod. En tot slot spreekt Sander, ondanks de bizarre wereldgebeurtenissen en agenda’s, zijn vertrouwen uit in het ontstaan van een bewustere wereld. Een nieuwe wereld waar De Andere Krant aan bijdraagt. Ga ‘m checken, deze aflevering. Veel kijk- en luisterplezier!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 818 times, 1 visits today)