Overige

The Zi talk – Olaf Weller (vrij bij mij)

Shoreh Feshtali in een openhartig gesprek met Olaf Weller. De oprichter van Keuze Vrij Bij Mij die op dit moment druk bezig is met zijn volgende missie: hét wakkere ondernemersnetwerk van Nederland bouwen vol verbinding, inspiratie en co-creatie. Met nieuwewereldondernemers.nl organiseren Olaf en zijn team door het hele land maandelijkse bijeenkomsten, speciale events en brengen zij ondernemers met elkaar in contact via een online community. Volgende week woensdag, 6 juli, staat er weer een speciaal event in de planning waar je als wakkere ondernemer nog bij kan zijn, zie: nieuwewereldondernemers.nl/arnhem

In dit gesprek hebben we het niet alleen over zijn nieuwe wereld ondernemingen gehad, we horen ook meer over de persoon Olaf zelf. Waar komt hij vandaan? Wat is zijn achtergrond? Wat drijft hem? Maar we horen ook zijn kijk op spiritualiteit, spiritueel ego en …

Voor wie Olaf Weller nog een onbekende naam is: eind 2020, toen het dragen van een mondkapje nog een advies was, bouwde Olaf Weller een website waar je ondernemers en dienstverleners kon vinden waar iedereen vrij kan ademen. Deze website heette Adem Vrij Bij Mij. Dit was de start van een reeks initiatieven van Stichting Vrij Bij Mij welke als doel heeft dat iedere Nederlander vrij kan blijven kiezen over zijn of haar lichaam en gezondheid. Olaf en zijn team bouwde met behulp van een crowdfunding het platform Keuze Vrij Bij Mij, startte de hulplijn Praat Vrij Bij Mij, faciliteerde een website voor huiskamerconcerten genaamd Luister Vrij Bij Mij en lanceerde vrij recent de vacaturesite Werk Vrij Bij Mij.

De kracht van Stichting Vrij Bij Mij is dat ze nergens tegen zijn, ze vertrouwen erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om gelijkgestemden bij elkaar te brengen die een hele nieuwe wereld gaan creëren. Een wereld die veel mooier is dan wat we nu kunnen voorstellen. We zijn nu volop aan het pionieren vóór die nieuwe wereld.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 346 times, 1 visits today)
One thought on “The Zi talk – Olaf Weller (vrij bij mij)
  1. Zelden zo’n gevaarlijk/dom initiatief als ‘kvbm’ gezien:
    de man wil ongevaccineerden en de voor hun gevaarlijke gevaccineerden in een ruimte samenbrengen.

    Hoe gestoord is dat?

    Hoe gestoord is het zo’n man een podium te geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *