Klagemauer

Tijd om te handelen! – Nederlands ondertiteld

Elsa Mittmannsgruber en Stefan Magnet van de zender AUF1 doen een dringende oproep aan hun kijkers: “Geef niet op! Blijf actief of word actief! We kunnen samen veel bereiken.” Met hun campagne “NEIN ZUM IMPFZWANG” (Neen tegen gedwongen vaccinatie) en een brochure “Jetzt reden die Ärzte” (Nu spreken de dokters) geven zij zeer concrete mogelijkheden om te handelen.

 

(Brochure: Nu spreken de dokters) https://www.auf1.shop/collections/kampagne

(Brochures, stickers en posters voor de campagne vindt u hier:) https://www.auf1.shop/collections/kampagne

(Visited 1.766 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Tijd om te handelen! – Nederlands ondertiteld
 1. Ze hebben al twee jaar opgegeven, betogen IS opgeven! Bezetters moet men opruimen! Waar zijn de hersenen gebleven, zit daar niets meer in of wat? Was Hitler verdreven door betogers? Of door gewapend verzet? Geef daar eens een juist antwoord op, dan weet je wat er moet gebeuren!

 2. Weet jij het antwoord door wie Hitler verdreven is?
  Is hij niet door onze ‘bevrijder’ USA opgevangen om vervolgens zijn werk met mede nazi’s achter de schermen voort te zetten? Hoezo zijn wij bevrijd na WOII van het nazisme?
  Wat gebeurt er trouwens ná gewapend verzet dat jou de oplossing lijkt, als ik het goed begrijp?
  Kunnen we dan weer op de oude voet verder?
  Ook al over nagedacht?
  Ik geloof ook niet dat betogen de oplossing is, ik denk dat dat meer bedoeld is om mensen met elkaar te verbinden en te bevestigen wanneer de mens daar behoefte aan heeft.
  Dat er iets gebeuren moet is zeker maar wat moet er gebeuren?
  We zullen m.i. goedschiks ofwel kwaadschiks onder ogen gaan zien dat wij in het Westen door de eeuwen heen alle macht, geld en goederen naar ons toegetrokken hebben.
  Dat er al eeuwen eeuwen een oneerlijke verdeling heeft plaatsgevonden en laten we dat vooral niet alleen op een klein groepje elite gooien. Wij deden daar met zijn allen in onze drang naar meer en meer aan mee.
  Ook wij waren niet werkelijk uit op een eerlijke verdeling van levensbronnen. Nu krijgen wij, het rijke Westen, het op ons bordje. Alles wordt ons stilaan afgenomen en wij zullen de slachtoffer-kant gaan ervaren in zoverre je kunt spreken van dader en slachtoffer.
  Een wijs mens hoorde ik zeggen: “De dader wordt nu slachtoffer en het slachtoffer wordt de dader”. En ja, ik geloof dat we nu geconfronteerd worden als rijke Westen met onze kijk op bezit, macht, vrijheid, onafhankelijkheid, eerlijkheid en vooral vertrouwen. Onze wereld gaat helemaal op de schop en zal nooit meer worden zoals het ooit hiervoor was en daar zullen wij als individu mee moeten gaan dealen.

 3. Geloof dat u er een ietwat vertekend beeld bij heeft. Ja wij in het westen hadden het beter maar desondanks waren ook wij slaven van het systeem. Verplicht te werken voor een hypotheek waarvoor de bank niet meer moeite heeft gedaan als wat getallen in een computer te stoppen. Door dat banksysteem (federal reserve banking) loopt de boel nu op zijn eind.
  Het doel van de elite is dat we allemaal even arm worden want dat is rechtvaardiger zoals ik ook van u begrijp. Wat me ontgaat in uw redenering is waarom er 1% van de wereldbevolking alle rijkdom moet hebben en de rest zich als horigen mogen gedragen. Ook ik zou graag een rechtvaardiger, eerlijker en mooiere wereld nastreven maar dat is niet wat er nu gaande is.

 4. Dit soort schorem onder leiding van Schwab moeten onmiddellijk gestopt worden. Na het zien van de 4 geprikten en de 4 ongeprikten is het beeld duidelijk geworden wat ons wordt aangedaan onder het mom van een betere wereld. Vertel tegen je vrienden die gevaccineerd zijn dat ze veel vitamine C moeten nemen en Aminozuren om de klontering van de rode bloedlichaampjes tegen te gaan. Allemaal veel sterkte en laat de liefde winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *