Café Weltschmerz

Tom Zwitser, Niek Rogger en Alexander Walraven | Science Summit Uncensored 2022

Niek Rogger, MD & MA philosophy

“Ik heb filosofie en sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Luzern, Zwitserland, waar ik ben afgestudeerd met een proefschrift over de fenomenologie van Edmund Husserl.
Na het afronden van deze studie heb ik in München geneeskunde gestudeerd. Mijn basisinteresse in onderzoek bij verschillende departementen (München, Zürich, Leiden) was het combineren van natuurlijke en conventionele geneeskunde.

In de klinische praktijk focus ik op algemene zorg met een vooruitziende blik. De bekrompenheid van de training voor algemeen arts heeft uiteindelijk mijn carriere als algemeen arts beindigd. Ik heb me aangesloten bij een groep artsen die covid behandelen en ben zo langzamerhand in een wereld van mensen die echt om elkaar geven terecht gekomen! “Het is hier, waar mijn hart wilt dat ik ben.”
Ik heb een kleine artsenpraktijk in algemene geneeskunde, waar vooral auriculotherapie, antroposofie, fytotherapie en functionele geneeskunde worden toegepast.

Drs. Drs. A.H van Walraven (48) is geregistreerd Bedrijfsarts. In 1992 startte hij zijn studie Geneeskunde en in 2003 deed hij zijn artsexamen. Hij is werkzaam geweest in de volgende vakgebieden van 2004-2014: Psychiatrie, chirurgie, huisartsgeneeskunde, spoedeisende hulp, sportgeneeskunde, alarmcentrale arts ANWB.
Van Walraven is nu 3 jaar geregistreerd Bedrijfsarts. (specialisatie afgerond) en is ZZP bedrijfsarts sinds 01-04-2021. ([www.bedrijfsartstotaal.nl](http://www.bedrijfsartstotaal.nl “‌”)) Hiernaast is hij Vice voorzitter NTG (Nederlands Teleartsen Genootschap) sinds januari 2022.

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 415 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Tom Zwitser, Niek Rogger en Alexander Walraven | Science Summit Uncensored 2022
  1. Schrok ook van adje kip van de pvda, dat zo’n onnozele kip zulke artsen uit de big wil zetten?
    In wat voor banananenrepubliek leven we wel niet dat je een nazi-arts zou moeten vertrouwen ,die meegaat in de regeltjes van zo’n naziregiem als de who.
    Deze who moet niet meer bepalen wat er er voorgeschreven moet worden en de huisarts moet terug naar de poort vàn gezondheidzorg !
    Houd er rekening mee dat ik eerst een natuurarts raadpleeg en niet een die zijn oren legt naar zo’n nari-mengelen-terreur van de who!

  2. Idd er mogen geen prikken worden gegeven als er werkende medicijnen zijn. Dit regime haalt ten koste van alles de middelen weg en de weg is vrij voor prikjes. Dan is het gelijk duidelijk dat de prikjes niet worden gegeven om mensen te genezen, maar om mensen om zeep te helpen en ziek te maken. 1 + 1 = 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *