De Andere Krant

Update over Oekraïne | Eric van de Beek & Sonja van den Ende

5 thoughts on “Update over Oekraïne | Eric van de Beek & Sonja van den Ende
  1. Ik ben redelijk bekend in Ukraine en Rusland en neem maar gerust aan van mij dat de Europese Mainstream Media het pad der propaganda met de nodige leugens bewandelt. Alle info komt vanaf Ukraine en elke info is gelogen, er is een draai aan gegeven. Echt alles aan het stuk van het AD mag je “andersom” lezen, Ukraine wordt Rusland en Rusland wordt Ukraine. Ukraine staat sinds 1941 al bekend als zeer onbetrouwbaar. Het is een volk van leugenaars, prostis, pooiers, criminelen en uitermate corrupt van hoog naar laag en van laag naar hoog. Er is niets aan verloren dat Putin dat land veroverd en gaat herinrichten, zonder Nazis en corrupte Oliegarchen.

  2. Denazificatie in het kamerkartel is bijzonder hard nodig en het opruimen van de weffers is pure noodzaak wil Nederland overleven.
    Jammer dat Mark Rutte niet ECHT KAPOT is van de aanval op Kramatorsk!

  3. Oorlogen is ook een vorm van manipulatie om gewone mensen uit te dunnen door de bezetters van het staatisme, altijd al zo geweest, ditmaal dubbel gegijzeld, door de K priks & door het creëren van oorlogen! Waarom laat men de bezetters in eigen land zitten? Begint men ook globalistisch te denken als het politiek tuig? Bron, alien interview van Lawrence R Spencer.

  4. Off topic, bericht over Micha Kat beluisterd, telefoon 28 april vanuit de gevangenis van Noord Ierland, hij had het over opzettelijke prikmoorden in de UK! De telefoon linken zijn te vinden door Googelen, Micha Kat museum, meer heb je niet nodig, laatste telefoon links helemaal naar onderen scrollen. Die linken daar door naar beforeitsnews.com ….

  5. Geen woord teveel gezegd,helemaal mee eens.U bent goed op de hoogte van die bende daar.Laten we hopen dat het voor het gewone oekraiense volk en Rusland goed afloopt en het westen op gepaste manier bestraft word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *