Viruswaarheid

Van Tijdelijke naar Permanente Noodwet – Willem Engel en Maria-Louise Genet

Vandaag wordt ingegaan op de consultatieversie (concept Voorstel van wet) van de Wijziging van de Wet publieke gezondheid in verband met de bestrijding van infectieziekten met pandemisch potentieel d.d. 8 juni 2022. Op 17 mei 2022 heeft de Eerste Kamer tegen de 5e verlenging van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 (in de volksmond ook wel de “spoedwet” genoemd) gestemd. Doordat de vijfde verlenging werd verworpen, verdween de grondslag voor het ontwerpbesluit voor de zesde verlenging (deze kwam te vervallen). Daarmee is de wettelijke basis voor de maatregelen per 20 mei 2022 komen te vervallen.

Dat is uiteraard niet gunstig voor het regime / het partijkartel / de coupplegers of hoe je ze ook wilt noemen. Er moest dus als de wiedeweerga nieuwe wetgeving worden opgesteld, zodat in de herfst weer een heel pakket aan maatregelen tevoorschijn kan worden ‘getoverd’. Waar we voorheen nog telkens spraken over een tijdelijke wet, zien we dat er nu een poging wordt gedaan om al deze zogenaamde tijdelijke maatregelen te verankeren in een permanente noodwet.

In deze aflevering wordt het concept wetsvoorstel besproken, alsmede een aantal belangrijke WOB-stukken waaruit blijkt dat er geen wetenschappelijke onderbouwing c.q. juridische basis is voor de individuele maatregelen (zoals de test, quarantaine, mondkapjes, injecties en de “veilige” afstand) en dat de NCTV in april 2020 een coup heeft gepleegd. De juridische legitimering van artikel 22 Grondwet en artikel 2 EVRM klopt van geen kant.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 995 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Van Tijdelijke naar Permanente Noodwet – Willem Engel en Maria-Louise Genet
 1. Toeval bestaat…..Covid-19 betekenis = C-ovid 19
  Na de GEN Prik bent U ?
  U bent dus A gemodified Sheep….n gemodificeerd schaap.

  The meaning of (((Ovid))) in Latin is “ (((Sheep”))).
  The name Ovid is in the following categories: (((Latin))) Names, Roman Names
  https://www.thenamemeaning.com/ovid/

  C19 ….is ook een commercial or ((((modified ))))military masks.

  Northrop C-19 Alpha – Wikipedia
  The Northrop C-19 Alpha was a series of three aircraft purchased from Northrop by the US Army Air Corps in 1931. They were slightly (((modified))) versions

 2. Covid19 = Certificat of Vaccination ID 19. 19 staat voor 2019.

  Vaccineren was vanaf het begin het doel. Gaat niet om gezondheid maar om een totale machtsovername tot en met het menselijk lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *