6 thoughts on “Veritas Vos Liberabit # 167. De dreiging van oorlog in Oekraïne
  1. Al wat je zegt ben je toch maar zelf, ik denk & leef zelf, geen bemoeialcraten nodig, die apen alléén maar autoritairians na, ze gaan het mij ook eens vertellen?

  2. Klaus Schwab zit met Lagarde ergens in/onder Antarctica, Neuschwabenland, waar hij met Lagarde samen een ultimatum heeft gekregen omtrent de codes van de dark entities die de aarde onveilig hebben gemaakt. Als zij die codes niet afgeven, komen zij niet weg om elders in een ander stelsel verder te “leven”… Dus binnenkort hebben wij het Rijk alleen, ZONDER hun bemoeienissen en de kinderhandel, meer holodomor, diverse holocausts en andere moordpartijen die al eeuwenlang de aarde onveilig en schier onleefbaar maakten voor Mensen als wij.
    De Inquisitie heeft ca. 6000 jaren geheerst over de mensheid, en daar is nu binnenkort een einde aan gekomen. Leve het Leven, leve de waarheid.
    Verdere info o.a. bij Benjamin Fulford, een canadese correspondennt in Japan.

  3. Terecht de manier die biden wil opdringen lpggas uit vs is uit milieuoverweging bijzonder schadelijk en de gasvoorziening uit rusland door oorlogsdreiging wordt ermee gestagneerd

  4. Er zijn geen goede politici want het systeem van het staatisme is corrupt, crimineel & verwerpelijk, anarchisme kan altijd nog bijgestuurd worden omdat in dat systeem iedereen 100% inspraak moet krijgen! Ook de mensenrechten moeten daar behouden blijven. Mensen die een volksbestuur organiseren bepalen samen het bestuur ervan, niet 1 die boven iedereen kan zitten dicteren wat kan of niet kan! De vrijheid van ieder persoon moet gerespecteerd worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *