One thought on “Veritas Vos Liberabit: 9/11 keek op de week
 1. We zijn van belasting Mensch-Dieren n soort van Untermensch-$charrelkippen geworden ? Een $chwabenland…((($charrelkip))) die op stok moeten zolang het niet veilig is … in das Neu EuroChina$chwabeland kippenhok van de Centrale Banken BV.

  Dansen met Janssen in Neuschwabenland-Nieuw-EuroChina>$chwabenland.
  5,1 miljard aan corona uitgaven zijn oncontroleerbaar? What…? yes …wtf . Mogelijk krijgen we ook te maken met n aanslag ? en gebouwen die verdampen ? als ze het zg missende belastinggeld cq ….(((zakgeld))) van Merkel Hond Hugo en Mark $chwab op het spoor komen?
  Black Budget Money ?Zie missing triljoen een dag voor 911.

  Van een bedrag van 5,1 miljard euro is onduidelijk of het wel goed is terechtgekomen.
  De zogeheten tolerantiegrens van 1 procent. Van de honderden miljarden die het rijk uitgeeft, mag max 1 procent (((VERDAMPEN))).

  Het afgelopen jaar ruimschoots overschreden, volgens de Rekenkamer. voor n bedrag van 9,1 miljard in afgelopen jaren is het niet duidelijk of het wel uitgegeven had mogen worden aan ???????

  Die kans is heel klein ..zolang de schaapjes TV ….blijven kijken -nieuwe regeltjes -max aantal personen…etc etc …en de kleuren van landen bepalen of U Losloop-Personalausweis voldoende is om de dag door te komen enof te mogen een boterham te gaan verdienen ?

  U krijgt in 2023-25 nieuw geld ? De nieuwe Euro.Roebel zijn Luchtcoins ….ipv Bitcoins.
  Als U dan nog ….de BEK opentrekt…gaan u Roebels ook op stok…UIT !!!!!

  De B.I.S Bganksters
  NWO>Bank for International Settlements ¦ Central Bank of The World ¦ Hitlers Nazi Bankers Switzerland

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=+Bank+for+International+Settlements+%C2%A6+Central+Bank+of+The+World+%C2%A6+Hitlers+Nazi+Bankers+Switzerland&iax=videos&ia=videos
  Het is zwaar BALEN.
  Toeval bestaat ? en ik BAAL…..Vertaal de B.I.S. Tower of Basel naar het frans en je krijgt Bâle ..
  Alternatively known as Bel, Bēlu ,Bael and Ba al Baal (/ˈbeɪəl, ˈbɑːəl/),[4][a] properly Ba’al,[b] was a title and honorific meaning “owner”, “lord” Master ,The feminine form is baʿalah (Hebrew: בַּעֲלָה‎;[18] Arabic
  The Phoenician Baʿal is generally identified with either El or Dagan.
  Jerubbaal were changed to Jerubbosheth
  Beelzebub or Beelzebul …Baälat.Dagon…
  Izebel, de vrouw van Achab, de dochter van Etbaäl

  Mensenoffers
  In crisistijden zouden ook mensenoffers aan de Baäl gegeven zijn.[bron?] Dikwijls waren dat kinderen omdat men geacht werd de eerstgeborene te schenken aan de godheid om diens zegen af te smeken.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ba%C3%A4l

  Toeval bestaat kijk maar?De EU toren in strasburg
  E.U.’s new Tower of Babel ?
  Pairing the European Union’s new facility in Strasbourg with the medieval painter Brueghel’s Tower of Babel : https://architecturehereandthere.com/2016/12/28/eu-new-brussels-hq/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *