4 thoughts on “Verzet in een tijd van eco-paniek. Een gesprek met Henk Oosterling
  1. Verzet verzet verzet? Ik zie nergens verzet! Ik zie niets dan bla bla van hier & bla bla van daar! Ik zie nergens echt verzet op gang komen of organiseren, men zit alléén maar zinloos tegen de bezetters te argumenteren, bezetters zijn nooit geïnteresseerd in argumenten van hun slachtoffers, die zitten alléén maar tijd te rekken om ondertussen hun verborgen genocide verder uit te rollen, wat kan hun dat geroep van de tegenstanders schelen, daar sturen ze wel hun in de pas lopers op af!

  2. De UK wil alle soorten van testen voor buitenlandse imigratie afschaffen, video YT gevonden! Dat is wat Biden ook al had gedaan! Rutte heeft zelf nog nooit een test gedaan, men vroeg waarom dan, hij reageerde dat hij geen symptomen heeft! Die heeft ook zelf nooit een prik gehad, want hij heeft een WEF & Bilderberg pas! Dus we zijn bezet door de nieuwe slavenhouders! Dat deden de Nazi’s ook, iedereen van alles opleggen, behalve zichzelf natuurlijk, het is duidelijk voor wie goed natrekt, maar de grote massa trekt niets na, dat zal in Hitler’s & Stalin’s tijd ook zo geweest zijn, klaar!

  3. Ze willen dat immigratie met twee mm’n wordt geschreven, maar de Chrome malware probeert op .NL altijd snel de schrijfcommunicatie opzettelijk te saboteren, ik heb de Google Chrome afgezet, maar het zit al verborgen in de internetsystemen geautomatiseerd. Heeft ook te maken met hun automatische censuurcontrole! Op die manier zitten ze dus ook de schrijfcommunicatie te verstoren, proberen absolute dystopische controle over het internet te krijgen! Op YT heb ik ook gemerkt dat ze bepaalde reacties proberen te voorkomen, teksten met bepaalde woorden in krijg je niet geplaatst!

    Ik heb dat allemaal zelf aan het uittesten geweest, ik vond raar dat muzieklijsten op YT altijd werden gestopt, je kon het alléén maar laten verder lopen als je op hun ding had geklikt! Ik heb dan info gevonden op YT over de Google Chrome malware op het internet, dus besloot ik die af te zetten, maar dat hielp niets voor YT zelf, het hielp wel voor mijn blog, dat maakt dat ze het via mijn blog niet meer kunnen stoppen, blijft daar lekker doordraaien zonder dat ze het kunnen stoppen, het is nochtans een Google blog! Ze kunnen dus niet eens verdragen dat een mens van zijn gemaakte muzieklijsten kan genieten, dat criminaliseren ze ook weer, dus hun willen absolute controle macht over ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *