Klagemauer

Via doelgerichte chaos naar de Nieuwe Wereldorde – een analyse door Ernst Wolff – Nederlands ondertiteld

In zijn lezing “De volgende financiële wereldcrisis – een enorme kans voor de mensheid?” analyseert financieel deskundige Ernst Wolff de wereldwijde ontwikkelingen sinds het uitbreken van covid-19. Hij laat zien hoe we erin kunnen slagen om het roer van de wereldgeschiedenis in deze crisis om te gooien

(Visited 3.039 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Via doelgerichte chaos naar de Nieuwe Wereldorde – een analyse door Ernst Wolff – Nederlands ondertiteld
 1. Briljant. Een helder betoog, een overzicht zonder de verleiding in details te vervallen.
  Genial. Ein klares Argument, ein Überblick ohne die Versuchung ins Detail zu gehen.

 2. Aufklärung gewünscht dus..

  Is de ondertiteling aub ook in tekstbestand beschikbaar?

 3. De hele bende van deze schwab aanhangers is net zo arrogant als de nazi’s. ‘Niets bezitten en gelukkig zijn’ is bij hen synoniem voor ‘dood’, ‘sensibiliseren’ is ‘mensen uitschakelen met doodsbedreigingen naar vrouw en kinderen’, ‘leiden naar de eindstreep’ is met herhaalde injecties dood maken, ‘Einsatzgruppe’ is doodseskader, ‘Endloesung’ is vaccinmoorden, ‘Groefaz’ is de titel voor Schwab in de reset en betekent
  ‘grootste veldheer aller tijden’ en was al gebruikt voor Adolf Hitler.

  Het is duidelijk dat alles moet worden ingezet om het tuig uit te schakelen.

  Nederlandse deelnemers aan de misdaadgroep Schwab (WEF):

  Mark Rutte
  Hugo deJonge
  Sigrid Kaag
  Lilianne Ploumen
  Wopke Hoekstra
  Ferdinand Grapperhaus (2x)
  Mabel van Oranje
  Sijbe Sijbesma
  en nog vele andere bruinhemden.

 4. De wereldwijde overname is aan de gang World Economic Forum pandemieën digitaal valutasysteem maakt deel uit van het systeem van sociale controle
  Analyse door Dr. Joseph Mercola
  • 12 november 2021

  VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG
  • Volgens het World Economic Forum zullen we in 2030 niets bezitten en er blij mee zijn
  • Termen als “the Great Reset”, “the Fourth Industrial Revolution” en “Build Back Better” verwijzen allemaal naar dezelfde globalistische langetermijnagenda om democratie en nationale grenzen te ontmantelen ten gunste van een mondiaal bestuur door niet-gekozen leiders, en het vertrouwen op technologisch toezicht in plaats van de rechtsstaat om de openbare orde te handhaven
  • Decennia lang hebben oorlog en de oorlogsdreiging de technocratische elite verrijkt en de bevolking op de been gehouden met hun agenda. Tegenwoordig zijn pandemieën en de dreiging van besmettelijke uitbraken de nieuwe instrumenten van oorlog en sociale controle
  • De Federal Reserve werkt aan een centrale bank digitale valuta (CBDC). Een volledig digitaal valutasysteem maakt deel uit van het systeem van sociale controle
  • Belangrijke globalistische spelers die werken aan de uitvoering van de technocratische agenda zijn onder meer de Verenigde Naties, het World Economic Forum, Bill Gates en stichtingen zoals de Rockefeller Foundation, de UN Foundation en George Soros’ Open Society Foundation, Avanti Communications, 2030 Vision en Frontier 2030 , Google, Mastercard en Salesforce, amazon
  Dit artikel is eerder gepubliceerd op 23 oktober 2020 en is bijgewerkt met nieuwe informatie.
  De pr-video van het World Economic Forum hierboven, “8 voorspellingen voor de wereld in 2030”, hoe kort het ook mag zijn, biedt een veelzeggende blik in wat de technocratische elite voor de rest van ons in petto heeft. Dit bevat:
  “Je zult niets bezitten” – en “je zult er blij mee zijn.” In plaats daarvan huur je alles wat je nodig hebt en wordt het per drone bij je thuis afgeleverd.
  “De VS zullen niet ’s werelds grootste supermacht zijn” – in plaats daarvan zullen een handvol landen samen domineren.
  “Je gaat niet dood door te wachten op een orgaandonor” – In plaats van organen van overleden donoren te transplanteren, worden aangepaste organen op aanvraag 3D-geprint.
  “Je zult veel minder vlees eten” – Vlees zal “een occasionele traktatie zijn, geen hoofdbestanddeel, voor het welzijn van het milieu en onze gezondheid.”
  Zoals in veel eerdere artikelen is beschreven, is dit een dwaas idee, niet alleen om gezondheidsredenen, maar ook om milieuredenen. Het integreren van vee is een fundamenteel aspect van succesvolle regeneratieve landbouw die tegelijkertijd zowel voedseltekorten als milieuproblemen kan oplossen. Kijk voor een opfriscursus op de website van Regeneration International , waar u kunt lezen hoe de oplossing voor de opwarming van de aarde en de klimaatcrisis onder onze voeten ligt.
  “Een miljard mensen zullen ontheemd raken door klimaatverandering” – Als gevolg daarvan zullen landen zich moeten voorbereiden om meer vluchtelingen op te vangen.
  “Vervuilers zullen moeten betalen om koolstofdioxide uit te stoten” – Om fossiele brandstoffen uit te bannen, zal er een wereldwijde prijs voor koolstof zijn. In plaats van biologische en regeneratieve landbouw te promoten, stimuleert de technocratische elite iets dat natuurlijke landbouw zonder budget wordt genoemd. Bill Gates maakt deel uit van deze regeling.
  Zoals uitgelegd door Vandana Shiva, Ph.D., werkt de volledig onnatuurlijke opzet ongeveer als volgt: de staat sluit grote leningen af, die vervolgens worden verdeeld onder boeren om gratis voedsel te verbouwen. De boeren verdienen hun geld niet door hun gewassen te verkopen, maar door hun bodemkoolstofpercentage op de wereldmarkt te verhandelen.
  Kortom, koolstof wordt omgezet in een verhandelbare grondstof, ter vervanging van de feitelijke landbouwproductie van granen en andere gewassen. Boeren met meer koolstof in hun bodem zullen meer geld verdienen dan boeren met koolstofarme grond. Ondertussen verdienen ze niets aan de gewassen die ze verbouwen.
  “Je zou je kunnen voorbereiden om naar Mars te gaan” – Wetenschappers “zullen hebben uitgewerkt hoe ze je gezond kunnen houden in de ruimte”, waardoor de mogelijkheid wordt geopend om een ruimtevarend ras te worden en andere planeten te koloniseren.

  “Westerse waarden zullen tot op het breekpunt zijn getest.”
  Pandemieën zijn een instrument van sociale controle
  Decennia lang hebben oorlog en de oorlogsdreiging de technocratische elite verrijkt en de bevolking op de been gehouden met hun agenda. Oorlog en fysieke aanvallen zijn herhaaldelijk gebruikt om ons steeds draconischere beperkingen op te leggen en onze vrijheden te ontnemen. De Patriot Act, doorgeramd in de nasleep van 9/11, is slechts een flagrant voorbeeld.
  Tegenwoordig zijn pandemieën en de dreiging van besmettelijke uitbraken de nieuwe instrumenten van oorlog en sociale controle. Jarenlang heeft Gates de wereldwijde psyche voorbereid op een nieuwe vijand: dodelijke, onzichtbare virussen die elk moment kunnen opduiken. 1 , 2 En volgens de Gates en de mondiale elite is de enige manier om onszelf te beschermen het opgeven van ouderwetse noties van privacy, vrijheid en persoonlijke besluitvorming.
  Dat betekent dat we afstand moeten houden van anderen, inclusief familieleden. We moeten maskers dragen, zelfs in ons eigen huis en tijdens seks. We moeten kleine bedrijven sluiten en thuiswerken. We moeten de hele wereldbevolking vaccineren en strenge reisbeperkingen invoeren om mogelijke verspreiding te voorkomen.
  We moeten iedereen volgen en traceren, elk moment van de dag en nacht, en biometrische lezers in ieders lichaam installeren om te identificeren wie de potentiële risicodragers zijn. Geïnfecteerde mensen zijn de nieuwe bedreiging. Dit is wat de technocratische elite je wil doen geloven, en ze zijn erin geslaagd om in slechts een paar maanden tijd een schokkende verhouding van de wereldbevolking hiervan te overtuigen.
  Als u niet bekend bent met de term ’technocratie’, kunt u ook meer informatie vinden op de website van Patrick Wood, Technocracy.news . Wood is de auteur van “Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation” en “Technocracy: The Hard Road to World Order.”
  Een nieuw digitaal valutasysteem onderweg
  Twee van de laatste stukjes van de totalitaire overname zullen de overgang zijn naar een volledig digitale valuta gekoppeld aan digitale ID’s. Daarmee is de handhaving van sociale regels min of meer verzekerd, omdat je financiën, ja je hele identiteit, gemakkelijk kan worden gegijzeld als je je er niet aan houdt.
  Bedenk eens hoe gemakkelijk het zou zijn om het zo te automatiseren dat als u uw verplichte vaccin niet krijgt, of als u iets ongewensts op internet plaatst, uw bankrekening niet meer beschikbaar is of dat uw biometrische ID u geen toegang geeft tot uw kantoorgebouw.
  Een artikel 3 van 13 augustus 2020 op de website van de Federal Reserve bespreekt de vermeende voordelen van een digitale valuta van de centrale bank (CBDC). Experts zijn het er algemeen over eens dat de meeste grote landen CBDC binnen de komende twee tot vier jaar zullen implementeren.
  Een volledig digitaal valutasysteem speelt ook in op social engineering, omdat het kan worden gebruikt om gewenst gedrag te stimuleren, vergelijkbaar met wat China doet met hun sociale kredietsysteem. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid digitale valuta krijgen, maar u moet een bepaald item kopen of een bepaalde taak uitvoeren binnen een bepaald tijdsbestek.
  Veel niet-geïnformeerde mensen zullen geloven dat deze nieuwe CBDC’s erg lijken op bestaande cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar ze zouden zich ernstig vergissen. Bitcoin is gedecentraliseerd en een rationele strategie om af te zien van het bestaande door de centrale bank gecontroleerde systeem, terwijl deze CBDC’s zullen worden gecentraliseerd en volledig worden gecontroleerd door de centrale banken.
  Als u geïnteresseerd bent in beleggen in Bitcoin als een veiliger alternatief voor de aandelenmarkt, maar gewoon niet wist hoe of het proces begreep, is de onderstaande video een uitstekende introductie over hoe u dit veilig kunt doen zonder uw geld te verliezen. Mijn favoriete crypto-uitwisseling is Kraken, die veel lagere kosten heeft dan Coinbase.
  de globalisten
  Hoewel ik Gates vaak noem, handelt hij natuurlijk niet alleen. Het gebeurt gewoon zo dat als je de connecties tussen de besluitvormers van de wereld zoekt, je hem op een verbazingwekkend aantal plaatsen zult vinden.
  Zo organiseerde Gates in oktober 2019 samen met het Johns Hopkins Center for Health Security en het World Economic Forum een simulatie van paraatheid voor een pandemie voor een ‘nieuw coronavirus’, bekend als Event 201.
  Het evenement voorspelde griezelig wat er zou gebeuren slechts 10 weken later, toen COVID-19 verscheen. Gates en het World Economic Forum zijn op hun beurt beide een partnerschap aangegaan 4 met de Verenigde Naties, die, hoewel ze relatief onopvallend blijven, de kern lijken te zijn van de globalistische overnameagenda.
  Gates is ook een van de grootste financiers van de Wereldgezondheidsorganisatie — de medische tak van de VN, terwijl het World Economic Forum de sociale en economische tak van de VN is. Andere belangrijke partners die een belangrijke rol spelen bij de uitvoering van de agenda van de globalisten zijn onder meer : 5
  Stichtingen zoals de Rockefeller Foundation, het Rockefeller Brothers Fund, de Ford Foundation, Bloomberg Philanthropies, de UN Foundation en George Soros’ Open Society Foundation
  Avanti Communications, een Britse leverancier van satelliettechnologie met wereldwijde connectiviteit
  2030 Vision, een samenwerkingsverband van technologiereuzen om de infrastructuur en technologische oplossingen te bieden die nodig zijn om de 2030 Sustainable Development Goals van de VN te realiseren. 2030 Vision werkt ook samen met Frontier 2030, een samenwerkingsverband van organisaties onder het roer van het World Economic Forum
  Google, de nr. 1 Big Data-verzamelaar ter wereld en een leider in AI-services
  Mastercard, de leider van de globalistische opdracht om digitale id’s en bankdiensten te ontwikkelen
  Salesforce, een wereldleider in cloud computing, het “internet of things” en kunstmatige intelligentie. Overigens wordt Salesforce geleid door Marc Benioff, die ook in de raad van bestuur van het World Economic Forum zit
  De vierde industriële revolutie is de technocratische agenda
  In de afgelopen decennia hebben de technocraten, de wereldwijde, meestal niet-gekozen, elite die het management van naties over de hele wereld stuurt, opgeroepen tot een ‘nieuwe wereldorde’. Tegenwoordig is de NWO grotendeels vervangen door termen als ‘de grote reset’, 6 ‘de vierde industriële revolutie’, 7 en de slogan ‘Build Back Better’. 8
  Al deze termen en slogans verwijzen naar dezelfde globalistische langetermijnagenda om democratie en nationale grenzen te ontmantelen ten gunste van een mondiaal bestuur door ongekozen leiders, en het vertrouwen op technologisch toezicht in plaats van de rechtsstaat om de openbare orde te handhaven.
  Zoals verwoord door Matt Hancock, de Britse minister van Digital, Culture, Media & Sport, tijdens een toespraak voor de All-Party Parliamentary Group on the Fourth Industrial Revolution in 2017: 9
  “Een van de rollen van het Parlement is om vooruit te kijken, naar de horizon te kijken en de grote uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Ik juich daarom de oprichting van de APPG over de vierde industriële revolutie toe, wat zeker een van de grootste uitdagingen is waarmee we worden geconfronteerd, als een natie en als een wereld.
  De aard van de technologieën is wezenlijk anders dan wat er eerder is gebeurd. In het verleden hebben we consumptie gezien als een eenmalig product en kapitaalinvesteringen als een additief. Maar stop middelen in de netwerken die nu de halve wereld verbinden, of in AI, en de effecten zijn exponentieel …
  Ik ben verheugd om te spreken met zoveel indrukwekkende collega’s die dit echt begrijpen, en met professor Klaus Schwab die letterlijk ‘het boek schreef’ over de 4e Industriële Revolutie. Uw werk, dat de beste geesten op de planeet samenbrengt, heeft ons geïnformeerd over wat we doen …
  Onze digitale strategie, ingebed in de bredere industriële strategie, beschrijft de zeven pijlers waarop we ons succes kunnen bouwen. En van binnen past dat in onze 5G-strategie, als een set Russische poppen.
  Onze strategie omvat infrastructuur, vaardigheden, regels en ethiek van het gebruik van big data, cyberbeveiliging, ondersteuning van de technologiesector, de digitalisering van de industrie en digitalisering van de overheid.”
  De grote reset — een techno-fascistisch recept
  Als je luistert naar een interview dat ik deed met Patrick Wood, herken je de technocratische elementen van Hancocks toespraak: de focus op technologie – in het bijzonder kunstmatige intelligentie, digitale surveillance en Big Data-verzameling (waar 5G voor is) – en de digitalisering van de industrie (waaronder het bankwezen) en de overheid, wat op zijn beurt de automatisering van social engineering en sociale heerschappij mogelijk maakt (hoewel dat deel nooit uitdrukkelijk wordt vermeld).
  De beloofde Utopia heeft een prijs – het zet onze persoonlijke vrijheid aan banden.
  Dan is er nog de directe verwijzing naar professor Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum. Schwab wordt ook benadrukt in het Technocracy.news-artikel van 29 juni 2020, 10 “The Elite Technocrats Behind the Global ‘Great Reset'”, dat gedeeltelijk luidt: 11
  “De VN-Agenda 2030 met zijn doelstellingen voor duurzame ontwikkeling zou ‘vrede en welvaart voor mens en planeet verzekeren’. De acties zouden armoede en honger aanpakken, zorgen voor een betere gezondheid en onderwijs, het verminderen van ongelijkheden en het redden van de oceanen, bossen en het klimaat.
  Wie kan tegen zulke welwillende doelen pleiten? Maar de beloofde Utopia heeft een prijs – het zet onze persoonlijke vrijheid aan banden…
  De leidende partners van het Global Goals-project van de Verenigde Naties onthullen de echte technocratische agenda die schuilgaat achter de gepolijste feelgood-façade – het omvat een plan om de mensheid volledig te integreren in een technologisch bewakingsapparaat onder toezicht van een krachtige AI.
  De huidige angst voor een pandemie is een perfecte trigger geweest om deze snode agenda op gang te brengen … De huidige COVID-19-crisis wordt door het World Economic Forum en zijn voorzitter Klaus Schwab gezien als de perfecte trigger om hun grandioze technocratische plan uit te voeren. Big Tech zal de wereld komen ‘redden’.
  In juni 2020 verklaarde Schwab … de noodzaak van een Grote Reset om de orde te herstellen in een wereld die doordrenkt is van paniek, conflict en economische onrust:
  ‘De COVID-19-crisis heeft ons laten zien dat onze oude systemen niet meer geschikt zijn voor de 21e eeuw. Het heeft het fundamentele gebrek aan sociale cohesie, eerlijkheid, inclusie en gelijkheid blootgelegd. Dit is het historische moment in de tijd, niet alleen om het echte virus te bestrijden, maar om het systeem vorm te geven voor de behoeften van het post-Corona-tijdperk.
  We hebben de keuze om passief te blijven, wat zou leiden tot de versterking van veel van de trends die we vandaag zien. Polarisatie, nationalisme, racisme en uiteindelijk toenemende sociale onrust en conflicten.
  Maar we hebben een andere keuze, we kunnen een nieuw sociaal contract opbouwen, vooral de volgende generatie integreren, we kunnen ons gedrag veranderen om weer in harmonie met de natuur te zijn, en we kunnen ervoor zorgen dat de technologieën van de Vierde Industriële Revolutie het best worden gebruikt om te voorzien in ons met een beter leven.’
  Dit techno-fascistische recept zal dan, op een uiterst ondemocratische manier zonder enig openbaar debat of sceptisch onderzoek, binnenkort worden geïntegreerd in de agenda van de G20 en de Europese Unie – omgedoopt tot de Grote Green Deal …
  Het is niet verwonderlijk dat Klaus Schwab de rol van hemzelf en zijn trawanten in de eerste plaats niet vermeldt bij het creëren van deze wereldwijde economische puinhoop – zoals het was ‘voorzien’ met verbluffende nauwkeurigheid in het World Economic Forum en Bill Gate’s Event 201 (oktober 2019) en in de Rockefeller Foundation rapporteert 12 scenario’s voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling (2010).”
  VN roept landen op om ‘beter terug te bouwen’
  De centrale rol van de VN in de technocratische agenda is moeilijk te missen als je eenmaal begint te zoeken. Zoals gerapporteerd door het Department of Global Communications van de VN op 22 april 2020, in een artikel over klimaatverandering en COVID-19: 13
  “Terwijl de wereld begint te plannen voor een herstel na de pandemie, roepen de Verenigde Naties regeringen op om de kans te grijpen om ‘beter terug te bouwen’ door duurzamere, veerkrachtigere en inclusievere samenlevingen te creëren…
  “Met deze herstart opent zich een venster van hoop en kansen … een kans voor landen om hun herstelpakketten groener te maken en de economie van de 21e eeuw vorm te geven op manieren die schoon, groen, gezond, veilig en veerkrachtiger zijn”, zei UNFCCC-uitvoerend secretaris Patricia Espinosa in haar International Mother Earth Day-bericht … Het is daarom belangrijk dat post-COVID-19-stimuleringspakketten de economie helpen ‘groener terug te groeien’ …
  Nu regeringen stimuleringspakketten goedkeuren ter ondersteuning van het scheppen van banen, armoedebestrijding en economische groei, zal UNEP de lidstaten helpen om ‘beter terug te bouwen’ en kansen te grijpen om over te stappen naar groene investeringen in hernieuwbare energie, slimme huisvesting, groene overheidsopdrachten en openbaar vervoer — allemaal geleid door de beginselen en normen van duurzame productie en consumptie. Deze acties zullen van cruciaal belang zijn om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te bereiken.”
  Ook hier zien we de technocratische agenda doorschijnen. Zoals beschreven door Wood (zie interview met hyperlink hierboven), is technocratie een economisch systeem gebaseerd op de toewijzing van energiebronnen, dat social engineering vereist om de bevolking te beheersen en de technologische infrastructuur om deze controle te automatiseren.
  In plaats van te worden gedreven door vraag en aanbod en vrij ondernemerschap, is dit systeem er een waarin bedrijven wordt verteld welke middelen ze mogen gebruiken, wanneer en waarvoor, en consumenten wordt verteld wat ze mogen kopen – of beter gezegd, huur, te oordelen naar de video van het World Economic Forum hierboven.
  Als je iets nodig hebt, mag je het huren. Je hebt waarschijnlijk niet eens de kleren op je rug. Alles zal “eerlijk” en “billijk” zijn. Er is geen noodzaak voor hard werken, vindingrijkheid of bovengemiddelde intelligentie. Iedereen zal hetzelfde zijn – met uitzondering van de technocraten zelf natuurlijk. En op ware social engineering-manier vertellen ze ons dat we “gelukkig” zullen zijn in onze 24/7 slavernij.
  De oprukkende dystopie
  Het is belangrijk om te beseffen dat een manier waarop dit globalistische plan naar voren wordt geschoven, is door het creëren van nieuwe mondiale wetten. Gates heeft al een krachtige invloed op het wereldwijde voedsel- en landbouwbeleid, naast zijn invloed op de wereldwijde gezondheid en technologie (inclusief bankieren en digitale ID’s).
  The Great Reset, of het “build back better” -plan, roept specifiek alle landen op om “groene” voorschriften te implementeren als onderdeel van de herstelinspanningen na COVID. Het klinkt als een lonende onderneming – wie wil tenslotte niet het milieu beschermen?
  Maar het einddoel is verre van wat de typische persoon voor ogen heeft als ze deze plannen horen. Het einddoel is om van ons lijfeigenen te maken zonder recht op privacy, privé-eigendom of iets anders.
  Om een idee te krijgen van hoe dystopisch een toekomst we zouden kunnen zien, overweeg Microsoft’s internationale patent 14 WO/2020/060606 voor een “cryptocurrency-systeem dat gebruikmaakt van lichaamsactiviteitsgegevens”. Het internationale octrooi werd ingediend op 20 juni 2019. De aanvraag van het Amerikaanse octrooibureau, 15 16128518, werd ingediend op 21 september 2018. Zoals uitgelegd in de samenvatting: 16
  “Menselijke lichaamsactiviteit geassocieerd met een taak die aan een gebruiker wordt gegeven, kan worden gebruikt in een mining-proces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak bieden aan een apparaat van een gebruiker die communicatief is gekoppeld aan de server. Een sensor die communicatief is gekoppeld aan of opgenomen in het apparaat van de gebruiker kan lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen.
  Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het cryptocurrency-systeem dat communicatief is gekoppeld aan het apparaat van de gebruiker kan verifiëren of de lichaamsactiviteitsgegevens voldoen aan een of meer voorwaarden die zijn gesteld door het cryptocurrency-systeem, en cryptocurrency toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteitsgegevens zijn geverifieerd.”
  De Amerikaanse octrooiaanvrage omvat de volgende stroomdiagram overzicht van de werkwijze: 17

  Dit patent zou, indien geïmplementeerd, mensen in wezen in robots veranderen. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de gemiddelde persoon de kost zal verdienen in de door AI-technologie aangedreven wereld van de toekomst, kan dit een deel van je antwoord zijn.
  Mensen zullen worden teruggebracht tot het niveau van hersenloze drones, die hun dagen doorbrengen met het uitvoeren van taken die automatisch worden uitgedeeld door bijvoorbeeld een mobiele telefoon-app, in ruil voor een cryptocurrency-“award”. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan betere, leukere manieren bedenken om mijn tijd hier op aarde door te brengen.
  Het World Economic Forum — Een paard van Troje
  Ik heb het World Economic Forum al meerdere keren genoemd in dit artikel en het staat, samen met de VN, centraal op de wereldwijde overnameagenda. Zoals opgemerkt in de Canadian Truth blogpost, 18 “World Economic Forum Wheel of Evil”:
  “… dit gaat over twee dingen, de implementatie van de SDG’s [Sustainable Development Goals] van de VN en de vierde industriële revolutie van het WEF [World Economic Forum]. Eindspel: totale technocratische lock-down waarbij ze elk aspect van ons leven en alle hulpbronnen beheersen op de planeet.”
  De blogpost bevat de volgende illustratie, gemaakt en vrijgegeven door het World Economic Forum, die de wijdverbreide impact van de COVID-19-pandemie en de wereldwijde reactie erop laat zien. Als u naar de originele site gaat voor de illustratie , 19 vindt u ook lijsten met publicaties, video’s en gegevens met betrekking tot al deze facetten.
  Kortom, de pandemie wordt gebruikt om de lokale economieën over de hele wereld te vernietigen, waardoor het World Economic Forum kan komen en de door schulden geteisterde landen kan “redden”.
  Zoals eerder vermeld, is de prijs voor deze redding uw vrijheid. Het World Economic Forum zal door zijn financiële reddingsoperaties in staat zijn de meeste landen ter wereld effectief te controleren. En nogmaals, een van de aspecten van het technocratische plan is het elimineren van natiegrenzen en nationalisme in het algemeen.

  COVID — Symptomen van macht
  Er valt hier nog veel meer over te zeggen, maar ik heb in andere artikelen al veel van de verschillende aspecten van de agenda van globalisten behandeld. Het is allemaal niet prettig om te lezen, maar het is belangrijk om te begrijpen waar we naartoe gaan. We hebben niet langer de luxe om onze kop in het zand te steken en te wachten tot het slechte nieuws voorbij is.
  De COVID-19-pandemie heeft de economische kloof tussen de gemiddelde mensen en de rijke elite dramatisch vergroot, met miljardairs die in slechts enkele maanden triljoenen dollars binnenhalen. 20 , 21 Zonder de concurrentie van kleine bedrijven is het grote multinationale ondernemingen toegestaan zaken op te slokken, waardoor zowel hun rijkdom als hun invloed is toegenomen, terwijl voor het eerst in twee decennia de extreme armoede is gestegen. 22
  Als je denkt dat de Great Reset en de Green New Deal deze financiële ongelijkheid zullen wegwerken en de wereld in een rechtvaardige utopie zullen veranderen, zul je zeker teleurgesteld zijn. Het globalistische plan gaat niet over het creëren van een betere wereld voor de gemiddelde persoon. Het patent van Microsoft illustreert wat het plan voor ons inluidt.
  Medische tirannie zal erger worden als we het toestaan
  De medische tirannie en censuur van anti-groepsdenken die tijdens deze pandemie volledig naar voren zijn gekomen, maken ook deel uit van de Grote Reset. Immers, als ze je niet toestaan iets te bezitten, en ze willen biosensoren in je lichaam plaatsen om je in een minnaar voor cryptocurrency-mining te veranderen, denk je dan echt dat ze je medische beslissingen voor jezelf laten nemen?
  Gedurende vele maanden sinds het begin van de pandemie, heeft Gates de media-rondes gemaakt om te discussiëren over de noodzaak om afwijkende meningen en informatie over het virus, de behandeling en de vaccins die worden gemaakt, het zwijgen op te leggen.
  Volgens een onderzoek dat in oktober 2020 door RT werd aangehaald, zei 23 minder dan de helft van alle Amerikanen dat ze het COVID-19-vaccin niet zouden nemen, zelfs als ze $ 100 zouden krijgen om het te doen. Er zijn goede redenen voor deze aarzeling, aangezien ernstige bijwerkingen beginnen op te duiken.
  Voor Gates, die maar liefst zes verschillende COVID-19-vaccins financiert, is dit geen klein probleem. In een interview in oktober 2020 drong Gates er bij Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen op aan om te beginnen “na te denken over welke stemmen de aarzeling zullen helpen verminderen, zodat we een vaccinatieniveau kunnen krijgen dat echt een kans heeft om de pandemie te stoppen”. 24
  Ondanks de risico’s die zijn verbonden aan deze nieuwe mRNA-vaccins, die nog nooit eerder zijn goedgekeurd voor menselijk gebruik, en ondanks het feit dat kinderen en adolescenten een minuscuul risico lopen op ernstige ziekte of overlijden door COVID-19, begonnen vaccinvoorstanders zoals Dr. Paul Offit waarin wordt opgeroepen om kinderen toe te voegen aan de COVID-19-onderzoeken. 25
  In november 2021 was de druk om kinderen in de rij te zetten voor deze experimentele gentherapie bijna voltooid, toen de Amerikaanse FDA het noodgebruik van de Pfizer-injectie voor kinderen van 5 tot 11 jaar goedkeurde. 26
  Houd er tot slot rekening mee dat technocratie inherent een technologische samenleving is die wordt geleid door social engineering. Daarom is er zo’n sterke focus op ‘wetenschap’. Elke keer dat iemand het er niet mee eens is, wordt hij of zij ervan beschuldigd ‘anti-wetenschap’ te zijn, en elke wetenschap die in strijd is met de status-quo, wordt tot ‘ontmaskerde wetenschap’ verklaard.
  De enige wetenschap die ertoe doet, is wat de technocraten waar achten. De logica zal u echter vertellen dat dit niet zo kan zijn. Wetenschap staat nooit vast. Wetenschap is nooit eenzijdig. Wetenschap kan het mis hebben. Om tot de waarheid te komen, moet een kwestie vanuit veel verschillende hoeken worden bekeken.
  Vooral het afgelopen jaar is wetenschappelijk onderzoek en nieuwsgierigheid in een verbazingwekkende mate gecensureerd en onderdrukt. Als we toestaan dat het doorgaat, zal het eindresultaat verwoestend zijn.
  We moeten blijven aandringen op transparantie en waarheid. We moeten aandringen op medische vrijheid en persoonlijke vrijheid. Laat u niet intimideren door degenen die uw bezwaren weerleggen met “anti-wetenschap” of “samenzweringstheorie”-smet. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Wees moedig. Weersta tirannie.
  “The Truth About COVID-19” exposes the hidden agenda behind the pandemic, showing the countermeasures have nothing to do with public health and everything to do with ushering in a new social and economic system based on totalitarian, technocracy-led control. So, it’s not misinformation they fear. It’s the truth they want to prevent from spreading. Pick up a copy of this best-selling book today before it’s too late.
  – Sources and References
  • 1 Mail Online March 19, 2020
  • 2 The Guardian February 18, 2017
  • 3 Federal Reserve August 13, 2020
  • 4 Canadian Truths, COVID-19 Bill Gates, United Nations and World Economic Forum (bottom of page)
  • 5, 10, 11 Technocracy.news June 29, 2020
  • 6 Technocracy.news June 25, 2020
  • 7, 9 Gov.uk The Fourth Industrial Revolution
  • 8, 13 UN.org April 22, 2020
  • 12 Rockefeller Foundation, Scenarios for the Future of Technology and International Development, 2010 (PDF)
  • 14, 16 WIPO WO/2020/060606
  • 15, 17 WIPO US/2020/0097957
  • 18 Canadian Post, World Economic Forum Wheel of Evil
  • 19 Intelligence.weforum.org COVID-19
  • 20 The Nation October 5, 2020
  • 21 The Guardian October 6, 2020
  • 22 Global Citizen October 8, 2020
  • 23, 24 RT October 6, 2020
  • 25 Healio October 4, 2020
  • 26 CIDRAP October 29, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *