2 thoughts on “Viruswaarheid Juridische Zaken: Gezondheidsraad, geen actieve herinneringen aan de Mexicaanse Griep?
 1. Dit is een van de contouren van een nog niet bestaande mogelijke SF-roman:

  Een SF-horrorgeschiedenis over een transitiemechanisme dat in de mensen in de drievoudigheid van de politiek werkzaam lijkt te zijn. Een geforceerde kweek van Doppelgänger met manipulatief gefabriceerde haperingen in het hersenenneagram dat het geheugen op cruciale punten uitschakelt en een vernietigend resultaat heeft voor de mens en zijn omgeving. Een waarlijk griezelverhaal met vragen over de motieven bij de hoofd- en bijrolspelers die het zover hebben kunnen laten komen dat alles dat waarde heeft vergeten wordt en verval het gevolg is. Het is een gigantisch klus om mensen te helen en hen van de kwalijke transitie te ontdoen. Mensen die slagen zich aan dit destructiescenario praktisch en spiritueel te ontworstelen spelen een heldhaftige rol als hun eigen genezers met nieuwe kansen voor hun heropbouw in de natuurlijke ongedwongen wereld van onafhankelijkheid.

 2. Van begin had ik al zo’n donkerbruin vermoeden hoe Ome Ab om een zeer bedenkelijke manier deze griep als mexicogriep uitriep! Kneiterbesmet kind pak de wiskhey-fles!
  Daarom begrijp ik zijn aanwezigheid in deze coronaperiode totaal niet?
  Laat staan dat ik in heel dit gebeuren enig vertrouwen zou hebben? Zo ook in Koopmans en Kuyper. Vond dit team abjecte keuzes maken, die elk rechtvaardigheidsgevoel misten.
  Mijn beslissing hierin mag vlgs mij nooit door zôn corrupte instelling als de Who genomen kunnen worden met de lobbyende ministers en kamerleden in deze rij, die er niet voor schromen een potje te liegen? En zelf het vertrouwen van het volk in hen schaden? Door chemtrailtherapie!
  Stuur ze de laan uit en laat een referendum door het volk geschieden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *