8 thoughts on “Viruswaarheid Weekoverzicht 22 oktober 2021
 1. Zomaar weer iets uit de OCCAM-dossiers, hulde voor deze aflevering!

  ———-
  Mona Keijzer deed eerst vrolijk mee met het schwabistisch geteisum. Ze is tot inkeer gekomen, uit welke motieven dan ook, en wordt als een SA-lid in een uurtje afgemaakt door de SS van Rutte.

  De gelijkenissen tussen WO III en WO II zijn groots in de staatsgreep door de erfopvolgers van IG-Farben met hun 44voudige return on investment! Eigenlijk een investering door de belastingbetaler die via GAVI-constructies meteen naar de gates van deze wereld gaan. Feitelijk een roi van oneindig want gates investeerd niet zelf, maar strijkt alleen op. Roof gelijk aan die op de joden in WO II, waar overigens een Soros ook niet al jongeling vies van was! Vechten tegen de Sigrid-Bierkaag zogezegd.

  Hoe gaat dit verder? Het blijft speculeren.

  De staatsgreep door de nwo is lang tevoren beraamd met het plaatsen van criminele leugenaars op cruciale plaatsen. Rutte heeft daar aan meegewerkt, geadviseerd door de naziclub wef. Duidelijk te zien aan de uit het niets gekomen typen als Kaag en Ollongren en de vaccinmoordenaar Hugo de Jonge. In een normale democratie zouden deze figuren alleen al op grond van fraude, corruptie en nepotisme en landverraad al lang achter tralies zitten. Rechterlijke macht volgens het model Freissler zullen we zelf moeten vervangen door volkstribunalen om weer orde op zaken te krijgen. Grenzen bewaken tegen 8 miljoen afrikanen eveneens. De VVD en D66 kunnen vrijwel massaal naar heropvoedingsgestichten waar ze zelf zo voor zijn. Volg ook een Flavio Pasquino. Blckbx is divers en heeft ook interviews waaruit blijkt dat de criminele (mijn overtuiging) Marion Koopmans een hoofdrol speelt in het totale nepvirus dat zij als computermodel heeft gemaakt. Neppandemie, gemaakt door nepwetenschappers die zelfs hun papers moesten terug trekken. De marcel van ranst is een centrale schurk in deze miljardenfraude met als 2e doel

  de weerstand tegen ziektes te slopen en zo in een eindfase van de menselijke beschaving nog ff zakken te vullen.

  Ik voorzie gewapende opstanden tegen alle bilderbergers en schwabisten, de val van het koningshuis en tribunalen waarbij zelfs de doodstraf zal worden voltrokken. Dit is de ernstigste crisis en de grootste moordaanslaag op mondiale schaal. Mijn voorspelling is dat klaus schwab in juli niet meer leeft en het koningshuis vlucht naar Argentinie.

  Het wordt een zware eindstrijd met het staatsterrorisme door Grapperhaus en zijn beulsknecht

  Pieter-Jaap Aalbersberg. Maar het tij zit mee veel europese militairen zijn de schellen van de ogen gevallen en kiezen de kant van het volk.

  Wat een gelijkenis met de opkomst en ondergang van het derde rijk! De oliemannetjes zullen deze keer niet ontsnappen! *)

  * Zie ‘Klaas Dilling’ voorouder van Mark Rutte op site van Gerard de Boer. Het nazisme zit blijkbaar

  in de familie. Overigens werd onlangs gevonden:
  <>

 2. Vaccinatie Genocide

  Eigenlijk wel heel vervelend voor de bilderberg-schwab-vanguard-criminelen dat zij zo overblijven met antivaxxers, hun tegenstanders. De tegenstanders zullen een potentieel gevaar vormen voor doodscultus-sekte en daarom zien we nu al een heksenjacht op hen.

  Voor ons, de niet gevaccineerden, is het dus de hoogste tijd in gewapend verzet te gaan om bottom up in ieder land de moordenaars uit te schakelen.

  Enkele sekteleden/criminelen in NL:

  Nederlandse deelnemers aan de misdaadgroep Schwab (WEF):
  Mark Rutte
  Hugo deJonge
  Sigrid Kaag
  Lilianne Ploumen
  Wopke Hoekstra
  Ferdinand Grapperhaus
  Mabel van Oranje
  Lex van Oranje
  Maxima van Oranje
  Sijbesma (via big farma)

  Richt verzetgroep op en volg een verzetstraining!
  Nog maar 62 % van de Nederlandse bevolking is te redden. Meest positieve schatting.

  onno

  Agneta van SolmsOnline
  Gast
  Antwoord op
  Karin
  op dit moment

  De bijsluiter, de uitgebreide, van Pfizer sluit hele categorien uit van vaccinatie, o.a. jongeren, zwangeren etc. Vreemd dat de media hier niets mee doen, evenals PVV.
  Ook het japanse pfizeronderzoek over verspreiding van de lipiden door het lichaam,
  niets in de pers!

  Dit gaat rond in de ‘denktank schwab’:

  Do as told
  &
  even your soul
  will be
  sold!

  Bilderberg-schwab houdt een doodscultus in! Baphomet is in het kamertje van zowel Rutte als Trix.

 3. Dat de horeca failliet gaat is juist het plan van deze snoeiharde oranje-bilderberg-schwab-criminelen. Genocide met grafeenoxide en 5G ook. Ab Osterhaus kennen we nog van de zeer gevaarlijke varkensgriep vaccinaties. Ik voorzie dat onder oorlogs- en Neurenbergrecht Ab Osterhaus, Marc van Ranst, Marion Koopmans, Hugo de Jonge, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Lianne Ploumen, Klaus Schwab de doodstraf krijgen.

  Wellicht ook enige leden van het ‘koninklijk’ huis!

  Dat psychopatie een verzachtende omstandigheid zal zijn, waag ik te betwijfelen.

 4. Ondergronds verzet laat zich raden. Ik voorzie een ondergronds en bovengronds verzet tegen de ratten, rutten in pak. Deze voortzetting van het derde rijk zal met wortel en tak weggeschoffeld moeten worden wil er nog enige vrijheid blijven. Grote schoonmaak in je directe omgeving is geboden.

  Nooit getwijfeld aan de verkiezingsuitslag? Nooit verbaasd over de duitse telsoftware? Nooit de processen verbaal gezien? Dit gebeurt alleen in de VS? Demmink altijd onschuldig? Propaganda voor Sigrid Kaag uit eigen zak betaald? Corona/griep modellen uit de grote duim? Familie de Jonge niet omgekocht? Bilderberg een theekransje? Schwab een idealist?

  Ieder kwartaal een prik tot je kinderen dood neervallen?

  Als je nu geen proportioneel geweld gebruikt ga je er zeker aan. Zie de waarheid onder ogen en ga tot actie over of accepteer de waarheid naar de eer en het geweten van fascisten!

 5. De Quay werd feitelijk onterecht niet gefusilleerd als landverrader door verzet of tribunaal.
  De grote vraag is nu hoe dat nu gaat met Mark Rutte en Hugo de Jonge en Sigrid Kaag. Zeer interessant
  in het licht van jongste geschiedenis!

 6. In de Satanskerk hangen al beelden van Hugo de Jonge aan het kruis genageld met vier injectiespuiten. Zelfs de duivel heeft de pest aan deze genocidepleger!

 7. Rutte en Kaag gebruiken vluchtelingen, in de agenda van Klaus Schwab, om Nederland te destabiliseren. Zij haten, net als Merkel en mogelijk Macron, hun eigen volk!
  Zelfde strategie als in WO II laat de russen tegen de overtollige duitse volksmassa vechten: ruimt lekker op. De Russen hebben feitelijk de strijd beslist, Niet de geallieerden.
  Met napalm hebben de VS het zichzelf bevrijdde Griekenland na de oorlog geknecht en de onafhankelijk staatsbank vernietigd. Er wacht ons nog een harde strijd om de tyrannen te verdrijven!

  Zoek de vergeten oorlog van Griekenland een na.

  dossier: correspondentie Klaus Schwab Mark Rutte en Sigrid Kaag deel Kajsa Ollongren

 8. Als mensen al geloven in ‘covid’dan komt het doordat de pcr testen nano materiaal/grafeenoxide bevatten waardoor je enige tijd na het testen wanneer ze hardhandig de test door je neus/keel raggen je idd tijdelijk vergiftigingsverschijnselen die op longontstekingklachten(erg kortademig/benauwd na één trap lopen)kan ontwikkelen… En dus ook reuk/smaakverlies. Dit is de reden waarom veel pubers dit langdurig houden omdat er overal getest wordt en steeds maar weer opnieuw. Dus niet testen = geen covid klachten, wanneer het 5G volaan gaat zal iedereen ineens heftige ‘covid’krijgen of het nieuwe ‘Marburg virus’ klachten want door 5G kunnen mensen letterlijk dood neervallen. Zeker doordat iedereen inmiddels genoeg nano shit in zijn lijf heeft door vernieuwde katalysatoren auto’s sinds 2020, chemtrails, mondkapjes, PCR, ‘vaccinaties’, mogelijk met nano vervuild kraanwater…EU heeft enorm geïnvesteerd in het nanomateriaal/grafeenoxide flagship… Ook in onderzoeken hoe ze ons mensen zo efficiënt mogelijk kunnen vergiftigen met nano materialen…Het is zelfs al in de ontbijtgranen (kellogs) gevonden, die zijn mogelijk ook magnetisch… Hoe dan ook ze hebben niks met onze gezondheid voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *