Klagemauer

Voormalige hoofdredactrice Elsa Mittmannsgruber werpt licht op het echte gevaar achter corona

In haar lezing toont de voormalige hoofdredactrice van de Wochenblick, Elsa Mittmannsgruber, met beangstigende helderheid aan hoe de maatregelen om de zogenaamde coronapandemie in te dammen een allesomvattend gevaar blijken te zijn dat ons van al onze vrijheden en rechten zal beroven, als de volkeren nu niet wakker worden en opstaan.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 2.405 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Voormalige hoofdredactrice Elsa Mittmannsgruber werpt licht op het echte gevaar achter corona
  1. Sorry maar zelfs een kip is duidelijk dat je weffers=nazi’s gewoon moet doodschieten. doe het lachend en vergeet de ellende.

    Dit is onze oorlog tegen het wef!

  2. Ja, deze Elsa heeft het perfect door hoe het zit met de manipulatie. Ze zet de achterliggende redenen van alle gekkigheid nog ‘ns netjes op ’n rij en waarom ze dat deden. Mooi, deze video heb ik opgeslagen, zodat ik het duivelse niet vergeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *