Blue Tiger

Waanzinbar: Inspectie gaat colona-artsen beboeten

Het I-woord en het H-woord: dé middelen die zink de menselijke cel inbrengen, corona bestreden en natuurlijk verboden werden door WEF-tuig. Dan weet u genoeg. In de waanzinbar van deze week schuiven twee artsen aan bij Menno en Tom om te vertellen over de boetes die nu door de Inspectie (IGJ) uitgedeeld worden aan hun tientallen collega’s omdat ze deze middelen voorgeschreven hebben aan 3.000 patiënten met 100% slagingssucces. De artsen Maaike Barends en Berber Pieksma tonen het aan dat de IGJ niets van de cijfers en de realiteit wil weten en enkel procedureel opereert om de staatsterreur te versterken. Er hangt deze moedige artsen tienduizenden euro’s boete per persoon boven het hoofd.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.477 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Waanzinbar: Inspectie gaat colona-artsen beboeten
 1. Wel jammer dat deze artsen nog steeds in de intussen toch echt wel achterhaalde Virus-theorie geloven. Alsof je ziek wordt van virus. Die hypothese is nu toch wel geheel onderuit gehaald.

 2. Suggestie voor deze artsen: klaagt u s.v.p. de corrupte inspectie aan wegens collaboratie met het wef, handelen in strijd met de medische wetenschap, handelen in strijd met EU-wetgeving, handelen in strijd met
  de Hippocrates-eed en met de Neurenberg code.
  En betaal vooral geen boetes!

 3. Als ik….KEESJE was ….zou ik vluchten !!! zie video link beneden.
  De apenpokken van geilaard paultje de leeuw zijn n groot gevaar voor KEESJE.
  Alle omroepen in Nederland krijgen n booster en n TURBO booster prik om de multi transdingetjes abc en ook de (P)tjes te beschermen voor KRUIS besmettingen.

  Jetten en Rutten krijgen 4 boosters alsmede befkopje Kajsa Ollongren.
  Er komt een 3.5 meter afstand verbod bij de omroepen en daar bovenop
  n verplichte kuisheids gordels met n hangslot voor strans dingentjes abc t/m de P van Rutjekut.

  Zie hier de video…van VARA,S transdingetje Geilaard dikke Paultje ….aan het ? stoeien met kleine KEESJE.
  Geen geleuter stop je leuter in n kleuter …video.
  https://www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/hhf2o4/paul_de_leeuw_still_has_a_career_on_dutch_tv/

 4. Paul de Leeuw is toevallig ook een goede vriend van Job Gosschalk die zijn functie als producent en directeur van een bekende Nederlandse filmmaatschappij heeft neergelegd wegens seksueel wangedrag. De heer Gosschalk wordt wel de Nederlandse Harvey Weinstein genoemd en er zijn ook beschuldigingen dat hij (minderjarige) kinderen zou hebben misbruikt. Zie het onderzoek van de presentator van de RTL-zender over dit onderwerp: https://www.nporadio1.nl/75-jaar-vrijheid/onderwerpen/7626-2017-11-15-wendy-beenakker-job-gosschalk-heeft-zeker-3-minderjarigen-misbruikt.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
  Ondanks een enorme publieke controverse en afkeer van de heer Gosschalk heeft Paul de Leeuw openlijk verzocht om Gosschalk te vergeven en terug te laten keren in zijn oude functie als caster voor filmrollen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *