Overige

Wat Russen denken over Rusland dat elke Oekraïense stad aanvalt

De Oekraïne-oorlog is in een grote escalatie beland. In de afgelopen dagen is er golf na golf van explosies geweest, niet alleen in Kiev, maar in heel Oekraïne, van Livov (Lviv) in het westen tot Charkov (Charkov) in het oosten en Odesa in het zuiden( vrijwel elke grote Oekraïense stad). Het lijkt er zelfs op dat Wit-Rusland zich voorbereidt om het conflict aan te gaan, aangezien ze gisteren een Counter Terrorist Operation (CTO) vormden na berichten “over geplande provocaties door een aantal naburige staten.” en vandaag “Een regime van verhoogde terroristische dreiging is geïntroduceerd in de Republiek Wit-Rusland” – President Loekasjenko Veel hiervan lijkt het antwoord van Rusland op de aanval op de Krimbrug die Rusland heeft uitgeroepen tot een terroristische aanslag door Oekraïense speciale diensten. Dit is een duidelijke grote escalatie van de oorlog. In dit verslag praat ik met Russen in Rostov aan de Don en zie ik wat hun reactie is op het feit dat Rusland alle grote Oekraïense steden aanvalt en deze nieuwste escalatie.

We hebben ervoor gekozen om dit verslag te doen omdat jullie, onze kijkers, het wilden. Zoals gestemd in onze poll (Meer dan 13k mensen hebben ervoor gestemd) We doen dit omdat jullie, de kijkers, de enigen zijn aan wie we rapporteren omdat we worden gefinancierd door kijkers. We laten u zien wat de MSM niet kan of gewoon niet wil.

Bron:https://www.buymeacoffee.com/PLnewstoday

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 415 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *