De Gulden Middenweg

We eten geen tulpenbollen, geen sprinkhanen en geen meelwormen. Veritas Vos Liberabit

We eten geen tulpenbollen, geen sprinkhanen en geen meelwormen. Veritas Vos Liberabit

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.397 times, 1 visits today)
9 thoughts on “We eten geen tulpenbollen, geen sprinkhanen en geen meelwormen. Veritas Vos Liberabit
 1. Hoe dan ook, ik betaal geen cent meer dan dat ik aan gas heb verbruikt.
  Mensen moeten massaal nee zeggen dan is het zo gedaan met deze flauwekul.

 2. De leidende rol wordt nog steeds hier gespeeld als je dieper zoekt = 68th Bilderberg Meeting to take place 2 – 5 June 2022 in Washington, D.C., USA Niets is wat je denkt en wordt de hele agenda over de wereld hier uitgespeeld.

  WASHINGTON, D.C. 2 JUNE 2022 – The 68th Bilderberg Meeting will take place from 2 – 5 June 2022 in Washington, D.C., USA. About 120 participants from 21 countries have confirmed their attendance. As ever, a diverse group of political leaders and experts from industry, finance, academia, labour and the media has been invited.
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY en gingen bijstellen The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022! https://youtu.be/_ooXQoouVDk for the agenda till 2030 and the previous agenda you see here https://youtu.be/3rc6YWOWgpM Their main rule is Own Nothing. https://youtu.be/RpVWnUcOM6E

  Alle leden zitten op strategische posities en alles gepland als je naar de ledenlijst kijkt.

  Zij zijn diegene die dit allemaal verzinnen en op hoog niveau over de bevolking uitspelen is met ze allen keihard “Nee” zeggen en hier niet aan meewerken. Governments, medical establishments, universities and the media have violated the very first principle and every other principle of the code’s 10 points.
  They have coerced people into being human guinea pigs.

  Those who have intentionally, knowingly and maliciously violated the principles of the Nuremberg Code must be punished. They must be called out, prosecuted and punished for crimes against humanity.
  This is one of our key tasks. We must stop this. And we must ensure this does not happen again.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/mary-holland-nuremberg-code-anniversary-speech/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=d58b3322-dfa2-4501-8c39-e5609600375b

 3. Een verenigd verzet tegen de globalistische agenda

  GLOBAL WALKOUT … komt eraan! STAP VOOR STAP, hand in hand, zullen we weglopen uit de samenleving waarin ze ons tot slaaf proberen te maken. De eerste stap wordt binnenkort aangekondigd…

  DOE MEE AAN DE WALKOUT https://reignitefreedom.com/nl/

  Schrijf in want deze loopt inmiddels al in 120 landen ondersteunt en samen staan we sterk.

 4. Als nieuwe kracht bij RAZOR roept ik binnenkort op tot crowdfunding voor
  het natuurrechtfonds ten behoeve van het ruimen van weffers binnen
  de staat.

  Via het darkweb als bekend.

 5. FANTASTISCH gesproken alles benoemd exact zo als het is!!!!! Dankuwel. Men is al lang denk ik moe van deze gekte, er zijn inderdaad geen woorden meer voor!!!!!! Hartelijk dank voor uw aanwezigheid en graag tot de volgende keer!!!!!!!! 🌷

 6. Beste Ed keep it simpel ? Ze zijn nu bezig met uithongeren en zelfs uitmoorden als drukmiddel !!!!
  Dus het opvoeren van nog meer vluchtelingen.

  Reden
  De Federal Reserve en ECB invoer van hun nieuwe munt.
  Iedereen weet dat als je de geldpers n jaar aan zet er n paar % inflatie komt.

  De FED heeft al jaren de geldpers aanstaan…BEWUST om het oude geldstelsel op te blazen…kapot te printen….gevolg …voorlopig 10 a 15 % inflatie…en mogelijk hyperinflatie.
  Geef OPZETTELIJK n vorm van griep een nieuwe naam.
  Om vervolgens n EU id in te voeren
  Maak vervolgens NOG… meer schulden…door mensen op te sluiten en …het invoeren van gedragsregels die later in dit verhaal GOED van pas zullen komen.

  Denk daarbij komende winter aan autoloze zondagen en of zaterdagen alsmede …even of oneven dagen…of verplichte GASLOZE DAGEN….en de invoer van Benzine bonnen.

  Er is MET voorbedachte rade ..OPZET dus gekozen om de toevoer van gas uit Rusland te stoppen om de prijzen door het dak te laten gaan..

  Kan je net zo goed stoppen met spullen uit China en gas/olie uit Iran of Irak ed in te voeren…het is n Narcistische belachelijk en n Volstrekt Onlogisch BS verhaaltje met GROTE minachting voor de burger.

  U zwaar Narcistische en Seksueel gestoorde Golden pin up boy Rutte alsmede poep Riddertje van Den Bruine Cent Rob Jetten en de onlangs gestoorde afwezige Grootheidswaanzinnigen (Ice Queen) Kaag ..die waarschijnlijk al bezig is een Saturnus EL hoedje uit te zoeken om U op Prinsjesdag te vertellen dat de KNIP dicht blijft.
  vervolgens De HUGO Energie politie…staat ook al klaar. De ORDER Followers zeg maar gerust NSBers leger en politie..De (merkel honden) die ff aan huis komen omdat U slimme energie meter….aangeeft dat u zwaar in overtreding bent.

  En GEWOON JE BEK houden JA? of… u krijgt n knuppel… n HAAGSE Cursus liplezen …dat wordt dus n weekje pap eten mits de AH schappen ook al niet leeg zijn.
  en ze gaan over lijken
  Ik volg vanaf 2008 de centrale banken en wist van de Reset zoals Willem Middelkoop aangaf.
  De reset van Klaus is n heel andere Reset …ook met de nieuwe munt en n Co2_ID die de EU zal gaan veranderen in n soort China 2.1 Banken UNIE van de B.I.S in dit geval.

  Ik denk net als bv Ab Flipse dat alleen al aankomende winter er …minsten 4 a 6 miljoen mensen diep in schulden komen.

  Kees de kort … over de fed en ecb …je kan wel iets fout doen MAAR je kan nooit ALLES fout doen?
  Ja KEES wel ….en met opzet
  Het is nog smeriger dan alles wat er in de 2e wereldoorlog gebeurde

 7. Volkomen duidelijk dat het uitroeien van de bilderbergers, de voortzetting van het nazisme door onze naziprins met de door en door rotte
  appeltjes van oranje, als overlevingstrategie de enige weg tot overleving is.

  Dat dat niet op geheel vreedzame weg kan is volkomen duidelijk. Het advies de wapens op te nemen en bottom up de gekende en ontmaskerde weffers uit de maatschappij is halen is volkomen realistisch.

  Onvermijdelijk wordt het knallen bij nacht en ontij! Niet leuk, maar dit is de derde wereldoorlog tegen u!
  Waar blijft het patriotisch deel van leger en politie? Zijn ze echt zo extreem dom om zich naar het afvoerputje
  van he mondiale slachthuis te laten voeren?

  Een prima lezing weer! En zaak het ter harte nemen!

 8. ONS LEGER..?…in dienst van ? US-CIA Heroin Transit Base bewezen.

  Sibel Deniz Edmonds is een voormalige contract vertaler voor het Federal Bureau of Investigation (FBI) en de oprichter en editor-in-chief van de onafhankelijke nieuwswebsite NewsBud. Sibel Edmonds –

  Ons leger zorgde er mede voor dat er n verdubbeling van de Afghaanse opiumproductie sinds de Amerikaanse invasie van 2001 slechts de enorme drugstoename in Birma, Thailand en Laos tussen de late jaren 1940 en de jaren 1970 repliceert. Deze landen werden ook pas belangrijke bevoorradingsbronnen in de internationale drugshandel als gevolg van CIA-hulp (na de Fransen, in het geval van Laos) aan wat anders alleen lokale smokkelaars zouden zijn geweest.

  ttps://www.veteranstodayarchives.com/author/sibel/

  interventies van de CIA in Afghanistan, Laos en Birma, en met de algehele verantwoordelijkheid van Amerika voor de enorme toename van de wereldwijde drugshandel sinds de Tweede Wereldoorlog.
  =============================================
  CIA militair bewaking opiumpapavers Afghanistan
  De CIA is al tientallen jaren een van ’s werelds grootste illegale drugshandelsorganisaties ter wereld, waarschuwt een vooraanstaande Amerikaanse analist.
  https://politicalvelcraft.org/2018/03/12/cia-is-worlds-biggest-drug-trafficking-organization-expert-warns/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *