Overige

We zoeken een leger

Beste Het Andere Nieuws volgers,

Zoals jullie wel gemerkt hebben, hebben we even wat gas terug genomen. Ook wij maken van de gelegenheid gebruik om tijdens de feestdagen even bij te komen en te genieten van elkaar en onze gezinnen. Natuurlijk blijven we op de achtergrond alert en houden we de vinger aan de pols. Maar de dagelijkse portie van 15 tot 20 posts zullen we de komende dagen niet gaan halen, en wellicht zal er een dag of een paar dagen zijn dat we even niets posten, maar genieten van onze vrije tijd. Vanaf 2 januari gaan we sowieso weer “vol gas”.

Toch zitten we niet stil, we zijn nog druk bezig om zo’n kleine 5000 video’s over te zetten op een andere server, en helaas, zoals u wellicht gemerkt heeft, geeft dat soms problemen. Excuus hiervoor, maar hoe vervelend ook, het is even niet anders. Wij hebben er nooit rekening mee gehouden dat Het Andere Nieuws zo snel zou groeien.  Maar ondanks, of juist dankzij dat, willen we meer!

Momenteel zijn we in gesprek met elkaar om een verandering teweeg te brengen, omdat het moet. De site moet wellicht op de schop, een andere indeling, wellicht andere rubrieken, etc. Er is echter een kleine maar…

We hebben hulp nodig! Wat we zoeken is een leger aan vertalers. We putten uit ongeveer 500 bronnen en wekelijks komen daar bronnen bij. Veel, heel veel, is niet Nederlands of niet Nederlands ondertiteld. We hebben veel documentaires van lang geleden waarin datgene waarin we nu zitten al werd besproken, helaas allemaal in het Engels. Omdat de voorkeur ligt in Nederlands ondertiteld, zijn we op zoek naar vertalers. We hebben samen met een meestervertaler een video gemaakt hoe het e.e.a. werkt, compleet met instructies, we gaan je dus helpen!

We zoeken ook mensen die met een scherpe, maar eerlijke pen de situatie in de wereld kunnen beschrijven, we maken hier graag ruimte voor.

Dan zijn we ook nog op zoek naar mensen die mede artikelen kunnen plaatsen op de site, lijkt simpel, maar het vergt wel aandacht en kost tijd.

Zoals geschreven, vrijwilligers, daar zijn we op zoek naar. Het Andere Nieuws kent geen sponsors of donateurs, en heeft geen advertentie inkomsten, en dat houden we graag zo. Vrijheid is vrijheid! De enige waar wij verantwoording aan afleggen, is aan onszelf.

Vanzelfsprekend mag je je naam onder de video’s plaatsen die je vertaald hebt. Daarnaast word je een “vip” lidmaatschap aangeboden op VriendenPlek en begin volgend jaar op onze nieuwe internationale site (blijft nog even geheim), maar de werkelijke reden zou moeten zijn: omdat je vindt dat de wereld recht heeft op het andere verhaal, de feiten en meningen achter de censuur, dus:  Het Andere Nieuws.

Wij gaan dus in 2023 gewoon door, en het liefst nog een beetje meer. Daar waar de elite meer en meer doet om de mens de mond te snoeren en door middel van extreme censuur en een emmer vol komende virusangsten, denken wij dat je alleen collectieve groei kunt bereiken door het concept van het vrije woord. Wanneer het vrije woord wordt ontnomen door anderen kan dat geen andere reden hebben dan de angst die zij hebben voor datzelfde vrije woord, dus het vrije woord ontnemen is voor de elite een noodzakelijke stap. Vanzelfsprekend kunnen wij daar niet aan mee doen, vrijheid is vrijheid! Vrijheid onder voorwaarden is gewoon geen vrijheid! Punt!

  • Blijf bij jezelf
  • Verspreid liefde
  • Geloof in elkaar
  • Hou van elk mens
  • Luister naar de ander
  • Help elkaar als het nodig is
  • Richt je naar het licht
  • Geef elkaar de hand
  • Hou je rug recht

Wat er ook gebeurt, welke kant het ook op gaat, wij gaan door, no matter what!

Kijk en luister naar de speciale wappie support versie van Meatloaf, No Matter What!

(Visited 2.063 times, 1 visits today)