Overige

WEF Insider: Klaus Schwab riskeert doodstraf voor ‘misdaden tegen de mensheid’ – Engels gesproken

Vooraanstaande globalisten staan op het punt geofferd te worden op het altaar van de publieke verontwaardiging voor hun rol in de Covidepandemie, volgens een insider van het Internationaal Strafhof die onthulde dat er voorbereidingen worden getroffen voor Neurenberg 2.0 processen voor misdaden tegen de menselijkheid bij het ICC in Den Haag.

De globalistische elite heeft de afgelopen vier jaar haar best gedaan om de hel op aarde te ontketenen, maar wij, de mensen, hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd.

Onze misbruikers zijn in een hoek gedreven en ze worden gedwongen om hun leugens toe te geven. Ze willen dat we vergeven en vergeten, maar dat laten we niet gebeuren.

De hoogste leden van de mondiale elite gedragen zich nu als ratten die een zinkend schip verlaten en het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnappen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 823 times, 1 visits today)