Klagemauer

Wereldklimaatraad roept op tot verduistering van de zon

Terwijl de mensen verontwaardigd zijn over de ongebreidelde energiebelastingen, geven de architecten van het klimaatbeleid openlijk toe dat de klimaatdoelstellingen van het akkoord van Parijs niet kunnen worden gehaald met de geplande maatregelen. Daarom roept de Wereldklimaatraad nu op tot nog radicalere maatregelen, zoals – let wel – het blokkeren van de zon met kunstmatige stofwolken.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 977 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Wereldklimaatraad roept op tot verduistering van de zon
 1. En nog lopen de weffers vrij rond!

  Wordt een OCCAM of RAZOR soldaat!

 2. En belanden we met de hele wereld hier en wordt al in 2009 aangekondigd dat deze cyclus zou eindigen met de navolgende eigenschappen om de vorige cyclus te reinigen van oude karma’s. Zo boven, zo beneden is het proces van evolutie in natuur waar maar weinigen gehoor aan geven als de planeet Pluto van reïncarnatie vol staat om oud gedrag oproept voor herstel = betekent het woord kalendar = boetedoening=schuldbekentenis. Sloopt de Waterman energie zoals het wordt het al zegt met veel water over heel de wereld in de vorm van de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat. 1) Plotselinge overstromingen 2) Windstormen: Tornado’s, tropische cyclonen, tyfoons, sneeuwstormen, hagel, orkanen, droogte, kou 3) Brand: bosbrand, brand, smog 4) Aardrampen: aardbevingen, tsunami’s, modderstromen, lawines, ijslawines, zinkgaten, vulkaanuitbarstingen. De aardkorst beweegt 5)

  Rampen: epidemieën bij mens en dier, opwarming van de aarde. De kracht van de maan. Over de ENERGIE van de maan en de invloed die zij uitoefent op de natuur, onze gezondheid, financiën, liefde, familie en avontuur momenteel die wereldwijd gaande is.

  Dat de maan HET GEDRAG van mens en dier, de getijden en andere natuurverschijnselen beïnvloedt is algemeen bekend. Dat de kracht van de maan óók invloed heeft op ons dagelijks leven en op gebieden zoals familie, beroep en financiën, liefde en partnerschap, vruchtbaarheid, lichaam en geest, avontuur, sfeer en algemeen welbevinden zal dan ook niemand verbazen.

  Staten in Amerika zijn verbaasd! stormen treffen de VS met hagel en overstromingen 6 mei 2022 https://youtu.be/zR1Ta1RZWpM De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.
  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.
  En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.
“We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  Onsterfelijke geest voorbij tijd en ruimte.
In dit tijdperk zouden we het dominante gedachtengoed van de reguliere moderne wetenschap overstijgen en beseffen dat het bewustzijn een fundamenteel en duurzaam element is in de kosmos, en dat ons eigen bewustzijn een intrinsiek onderdeel hiervan is.
Het tijdperk van bewuste onsterfelijkheid zou onze relatie met elkaar en met de natuur volkomen veranderen. We zouden geen heiligen of engelen worden, maar we zouden EINDELIJK EVOLUEREN tot wezens die BEWUST weten dat ze een ONSTERFELIJKE GEEST bezitten. 
We zouden geschiedenis overstijgen voor de reeds eerdere gebeurtenissen die we wederom meemaken.
‘We leven maar 1 keer’.
We zouden met meer verantwoordelijkheid ons leven leiden, we zouden zorgen voor het welzijn van anderen mensen en voor ons levende ondersteunende milieu. We zouden weten dat wanneer ons lichaam sterft, we deze wereld niet verlaten, maar alleen doorgaan naar een andere fase van ons bestaan. 
Voorbij tijd en ruimte.
Vervolgens worden we gedwongen om de nooit bewezen hypothese dat de hersenen de geest reproduceren, te herzien. Is There Life after Death? Real scientists are open to study anything without dogmatism.
  This is serious research. I am so glad he is studying this phenomenon because it is so very important!
  There truly is Life after Life! I’m really proud of you if you wil release your old karma’s from past lives to make this world a better place. https://youtu.be/0AtTM9hgCDw

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme. 
Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn. 
Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen.
  Door te bewijzen dat bewustzijn aan de basis ligt van de kosmos en bovendien onsterfelijk is in de diepere, niet gematerialiseerde sfeer, laten Laszlo en Peake zien dat het doel van het bewustzijn is om zich te manifesteren in levende wezens om op deze wijze voortdurend te evolueren.

  Health is processing old emotions for everyone to be able to express and process yourself on a deeper level.


  https://youtu.be/Phzc_ZNBI68
https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

  Big thank you to the few that support this research on this channel and website, hear is the link if you would like to help out.

  ALERT THIS IS YOU’RE COMING REALITY POLE SHIFT GSM CC

  Don’t forget, a weakened magnetic field will make people more likely to commit crime and increased cancers also.
  Study done where mice in a weakened magnetic field displayed disturbing actions https://youtu.be/ff3X9RbLJ_s

  POLE SHIFT GSM CC 8 mei 2022 https://youtu.be/9QD_7SIa-UE

  Thank you for your service to us all. You are doing an amazing job. I shared your linked on a groups I am active in. I am in South Africa, hand on the ground that the resource I have used or not, financially not capable of support but hand is worth more than currency. My 3rd request to you. Take it, or leave it. You mentioned South Africa, now South Africa has arrived.

  I suspect this occurrence is why we are experiencing such distraction and such distress among the nations; governments are aware of what we are facing, no doubt, and have prepared for themselves, but the populations are on their own.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *